Julafton

Ja, då var julen över. Haft en ganska så skön dag idag. Brukar ofta bli rastlös när vi inte har några gäster här. Men idag klara jag mig;P Började med att jag vakna strax innan 11. Satt först och kolla på tv ett tag. Sen innan frukosten öppna vi en varsin julklapp. Då fick jag amoramor parfymen :D Sen fika vi. Och efter de blev de typ datorn och tv. Sen så var de ju kalle och gänget. Så satt och kolla lite till och från på de. Och som vanligt öppna vi julklapparna efter kalle. Så då öppna vi dom. Och de jag fick var; Skor, en klocka, en kavaj, pengar, parfymen, brödrost och ett stryckjärn;P haha. Sen har man bara ätit mat och spelat kort med familjen. Sällan vi umgås som en hel familj så de var mys:D

Detta var då mina favorit klappar :)


..

Tänkte börja blogg snart igen. När jag får tid. Just nu orkar jag inte eller har tid till det.. Får bli nu när lovet börjar.

Vila i frid

Känner att jag måste få skriva av mig lite..

Jag har dåligt samvete nu. Jag känner mig så dålig. Varför kunde jag inte bara åka och hälsa på mer? Det var jätte länge sen jag åkte hälsa på. Känns som de var ett år sen. Och nu får jag aldrig mer träffa dig? Varför? Det är inte rättvist. Varför kunde jag inte bara ta bussen dit som tar en kvart. Näe, jag var för upptagen med mig själv. Klagade på att jag inte hade tid. Men jag har tid att sitta vid datorn? Blir arg på mig själv. Nu när man tänker tillbaka så finns det så mycket man vill ändra på. Och det är något jag ska göra. Jag ska ta hand om dom gillar och älskar, släkt och vänner. Och inte ta dom för givet. Vilket jag har alltid gjort. De är något jag hatar med mig själv. Hela mitt liv har jag tagit allt för givet. Att den och den finns där. Hon och han väntar, dom väntar. Men dom gör ju inte de. Jag väntar då inte. Så varför ska alla andra göra de? Jag måste ändra på mig.

Jag vet att när man blir gammal att man inte orkar lika mycket. Man vet att alla ska dö nån gång. Men inte nu, jag vill inte nu. Jag vill få träffa dig en sista gång. Men jag kan inte, de är försent nu.
Jag vet att du inte alltid har kommit överens med pappa eller mamma. Men de ska inte hindra oss från att ha en relation. Det är mitt fel att vi inte hade nån relation. Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden så att jag får mer tid med dig. Men nu går de inte att göra något åt saken.

Jag verkligen hoppas du har det bra där uppe. Och du ska veta att jag tänker på dig :)

Vila i frid farfar, jag älskar dig!
300928 - 091211

RSS 2.0