fuuuuck!!!



Vilket jävla skämt!! N*E*R*D ställde in. Kul, här går man och väntar ivrigt för att få se sin number one idol. Och så ställer gubbfanet in. Är så jädra besviken nu.. När kommer jag få se han nudå? Eller förresten, jag vill inte se han längre. Inte värt och gå och vänta för att få se han. Och sen att han ställer in igen. Nej tack!

haha, låter säkert fjantig nu eller nått. Men de skiter ja iii.. Alla vet hur de är att ha en idol som man så gärna vill se. Och när man väl ska få se den, så ställer den in. Inte okej!!


Nu blir det bio i stället. Från att åka och se nerd till att gå på bio på 5min är jävligt surt. Men jag vägrar att sitta här hemma och sura. Men jag kommer ändå vara bitter över det här säkert en vecka framöver. Om inte mer!!!

N*E*R*D!!!



Nu är det bara en halv timma kvar tills jag sitter i Emelies lilla röda peugeot på väg till Yran :D.. Jag är galet pepp för de här nu!!!!! N*E*R*D!!! Om ca 7 timmar står jag där på Östersunds torg och kollar på min man. Hur underbart är inte de?!!

Näe, nu ska jag sluta dampa lite och fixa det sista innan jag åker. Ciao!


nerd

jobb, yran

Hej!

Har nygligen kommit hem från jobbet. Tog en dusch och nu sitter jag här. Blir nog att jag ligger i sängen resten av dan. Något annat orkar jag inte med, haha.
Nu blir det jobb ons, tors och fredag och sen efter jobbet på fredag bär det av till östersund för yran :D Åhh, min dröm ska bli sann. Jag ska se Nerd spela, jag ska få se Pharrell Williams, jag ska få dö lite av hans snygghet och bara allmänt njuta av att äntligen få se han :D Jag kommer nog aldrig bli mer lyckligare än vad jag kommer vara då. Det kommer blir så underbart :D..
Ska bara gå på fredan på yran, men de räcker mycket väl för mig. Måste vara lite snål på pengarna. Åker ju till kreta snart. Närmare sagt om 22 dagar åker jag, Emelie och Sanna. Ska bli skönt att komma bort härifrån ett tag. Sen funderar jag på om jag ska stanna kvar i stockholm nån dag eller så när vi kommer tillbaka. Får se om Emelie också vill de;P

Nu; föna håret sen slå på Entourage :)

lediga dagar och jobb

Hallå!


Har varit ledig mån, tis och onsdag så de har varit skönt. Måste ju få vila lite ja med. Speciellt efter denna galna jobbhelg. Varit kaos hela helgen. Haha, gillar extra mycket att på lördag blev det fyra timmar övertid. Fast de blir fint med lite extra pengar sen :)haha.. Så dom var snäll nog att låta mig vila lite :p haha.
Under dessa lediga dagar tog jag det bara lugnt. Blev en shopping tur på stan med mamma som avslutades med middag på Viktoria. Sen blev det minigolf en kväll, riktigt kul. Vi tjejer vann såklart ;)

Och nu är det jobb fyra dagar framöver. Idag, fre, lör och söndag. Idag var det 400 gäster. Men vi var 5st som jobba så kom därifrån strax efter 12 bara. Riktigt skönt. Så åkte hem och la mig i sängen. Sov bara ca 2 timmar i natt så var galet trött när jag kom hem. Blev att man somna vid fyra tiden och vaknade vid halv 7. Gjorde lite mat åt mig och nu sitter jag här. Ska nog kolla på tv nu så jag blir trött. Hoppas de blir mer sömn inatt.




nelly shoe

Mina designade sko på NELLY.COM

Klicka här för att rösta på min sko


jobbjobbjobb :)



Skrev nyss ett inlägg som jag sparade som utkast. Och där får det nog stanna. Är ganska less på vissa saker nu så kände att jag var tvungen skriva av mig lite. Men de är inget som jag bör dela av mig i bloggen. Alldeles för personligt..

Förövrigt just nu jobbar jag och sover resten av dagarna. Tär på en att kliva upp vid 5-6 tiden på morgonen ;P Sen springer man runt där som en yr varelse när de är mycket att göra. När man väl slutar är man ganska slut i kroppen. Men efter lite sömn efteråt är man på topp igen.

Nu är det så att jag har ett litet dilemma. Som vanligt:P Aja, till saken.
Blev tipsad om jobb hos Viktoria av Emelie förra veckan. Så ringde och dom sa att jag skulle komma in i veckan. Gick dit idag och pratade med dom. Men eftersom jag jobbar frukost på aveny så kan jag inte jobba lunch där. Och dom vill helst ha någon som dom kan sätta upp ett schema för både lunch och middag. Och att de eventuellt var fast jobb. Men han sa att jag skulle höra med aveny för att se hur de ser ut med jobb där. Ifall jag får stanna senare eller inte. För han sa att han inte ville ha någon som bara kan jobba på kvällarna. Annars kunde jag ha jobbat frukost på aveny och sedan jobba middag på viktoria. Men ja, vi får se hur de blir.

Jobbar i alla fall imorgon på aveny, sen ledig fredag och sen i helgen ska jag och Johanna öppna själv första gången. Men de ska nog gå bra, de enda problemet är väl om man fuckar upp ugnarna. Men kan med dom lite eftersom vi hade sånna på skolan.

Men ja, nu ska jag väl bara vänta in maten sedan kanske umgås med Sandra om jag orkar.

Gatufesten

Hallåhallå!

Då var gatufest veckan över då. De har varit helt okej. Drog ner på måndag kväll med Ullis och Pontus. Lyssnade lite på två backar läsk. Sen på onsdag var invigningen, då brukar de vara mest folk. Dock såg jag inte så mycket av de för jag var bara ner en timma. Var ganska trött.

 

Sen på torsdan började betaldagarna och med alla artister. Jag och syster åkte ner till Emelie och förfestade lite innan. Blev inte så mycket för mig för jag skulle jobba dan efter och började kl 7. Så kändes inte så speciellt smart att dricka då. Drog iaf ner till stan vid 10 tiden kanske? Såg lite på Europe. Sen självklart var vi i oscars tältet och lyssnade på två backar läsk. Dom är så jädra bra :D
Gick runt lite efteråt, fick skjuts sedan hem av Sanna vid 2 tiden. Somna väl vid 3 tiden. Fick 4 timmars sömn sen var de bara att kliva upp och jobba. Gick bra att jobba, tror dom flesta som bodde på hotellet sov. Blev runt 200 gäster. Men de flöt på ganska bra.

Slutade vid 12, åkte då hem och sov ett tag. Duscha och fixade mig lite, sen åkte jag ner till Emelie för att förfesta lite. Natalie och Rebecca var redan där. Så när jag kom så gick vi ut till parken och spelade kubb. Gick inte bra för någon, så efter ett tag gav vi upp. Satt oss ist och körde hora.

Gick sen in och efter ett tag kom Milla och Sanna. Drog ner vid 10 tiden tror jag. Var inte på något humör hela kvällen. Sen försvann Emelie hela tiden. Så tog kvart över 12 bussen hem. Missa The ark, men bättre att få lite sömn innan jobbet. Började kl 6 på lördan satt. Skulle lära mig att öppna på frukosten. Var ganska segt att kliva upp. Och eftersom de inte går några bussar på helgerna så fick jag cykla ner. Men de är ju bara nedför så de var inte direkt jobbigt.

 

På lördan var de mycket mer folk, iaf vad de kändes som. Men alla kom precis samtidigt så blev mycket att göra på slutet. Galet mycke disk var de. Kom ifrån halv 1, så pappa fick komma och hämta mig för jag orkade inte cykla hem :P Men dom skulle ändå ut och handla då satt. När jag kom hem tog jag de bara lugnt, hoppade in i duschen och fixade mig. Vid 7 tiden åkte jag och Emelie till Fanny. Blev ett glas vin för mig bara. Tänkte köra på nyktert. Skulle ta 9 bussen ner, var lite seg av oss så fick springa till bussen. Haha, alla var nog ganska slut efter de:P När vi kom ner gick vi direkt till Tebbybears för att lyssna på dom. Dom var riktigt bra. Gick sedan upp till oscars tältet och lyssnade på två backar läsk. Sen var de dags för Hoffmaestro. Fan vad grym dom var :D
Efter de gick vi tillbaka till oscars tältet och satt oss där med Milla och Sanna. Stannade där tills dess att jag tog kvart över 12 bussen hem. Sov 4 timmar sen upp och jobba.

Och idag var de galet mycke folk. Och alla kom ju samtidigt. Så man var ganska slut mot slutet och fötterna värkte som fan. Slutade vid halv två, då kom pappa och hämta mig. Åkte hem och la mig i sängen på direkten. Sov några timmar, vaknade vid 6 tiden tror jag. Precis till middan var klar. Gick upp och åt lite. Sen la jag mig i sängen igen. Somnade igen;P Sen vakna jag av att alla här hemma prata och sprang runt typ. Då hade tydligen börjat brinna i ett hus gatan ovanför oss. Och de brann som fan. Johanna ville kolla läget så jag och Emelie följde med. Hela huset brann, lär inte var kvar ett skit av de nu. Sen börja de självklart regna, men ville ju kolla lite så man blev ganska blöt.

 

I veckan kanske de blir jobb, iaf till helgen ska jag jobba. Ska även in till Victoria och prata med dom om jobb.

 

Nu tänkte jag sova igen, om de ens går. Lär väl vara vaken hela natten för att jag har sovit hela dan.




fläckig panna..


Nu var det ett tag sen jag skrev. Det som har hänt sedan jag sist skrev är att jag har bränt mig i pannan och på näsan. Så nu flagnar jag, inte fint direkt. Lite fläckigt sådär, perfekt nu till gatufesten :) haha
Vad mer har hänt? Näe jag vet inte, förutom att jag dör utav denna värme. Vet inte hur jag ska klara mig i kreta. De är ju 30 grader här, och de lär vara minst 35 grader varmt där. Det blir en upplevelse helt enkelt ;P

Nu har gatufesten börjat också. Idag drog det igång. Visserligen händer det inte mycket under måndag och tisdag nu. Men på onsdag är det invigning. Sen enligt mig drar själva gatufesten igång. Då när alla artister är här. Tors, fre och lör spelar de. Dock bara skit artister. Men de får man väl leva med. Tur att jag har fått min tredagars biljett. Annars skulle jag nog överväga mycket innan jag köpte någon biljett. För dom ända jag kan tänka mig att se är Kent, the ark och hoffmeastro. Sen är det vara ren skit. Men egentligen är det roliga att umgås med vänner och sitta i öltälten. Speciellt i oscars där två backar läsk spelar. Där kommer jag befinna mig varje kväll :D..



Nu tänkte jag slå på en film och bara ta det lugnt. Egentligen skulle jag vilja sitta nere på stan nu och bara njuta av vädret. Men jag orkar inte göra något åt de, alla lär väl jobba ändå:P

 




RSS 2.0