sjuuuuk

Kul att man ska bli sjuk nu till gatufesten.. Jag tror ärligt att jag ska dö. Har döont i huvudet, och alvedon vill inte hjälpa. Tror jag tog 4 alvedoner igår och de hjälpte inte.. Har även ont i hela kroppen, och huvudet känns som en stor sten. Har jätte ont i nacken och så känns det som en vägg i näsan för jag kan verligen inte andas genom den. Grymt jobbigt är de. Plus att jag vaknar vid 7 tiden varje morgon för att jag har för ont.. Inte kuuuul.. Sen är det för varmt för att ha feber och allt skit. Det hjälps inte direkt.. aja. nu ska jag sluta gnälla.. Ska berätta om går dagen ist..


Igår på dan gjorde jag inte så mycket eftersom jag mest låg i sängen och grina..haha nejdå. Men skulle kunna ha gjort för att jag hade så ont överallt. Aja.. Sen på kvällen tog jag mig ut ändå, även fast jag inte skulle ha gjort de. Men iaf tog jag mig bort till åkersvik för att spela volleyboll med ett gäng från klassen och några andra. Men fick ju sitta och vänta på plan över en timma för att de var nått lag som träna där. Men vid halv 9 tiden var dom klar så då börja vi spela.. Gick skit för mig, är så jävla dålig på volleyboll:P Men de skiter jag i, för att de är kul :D Spela till runt 10 då när jag gav upp:P Sen efter ett tag gick jag och emelie till hedbergska för att spela lite basket. Men vi var bara där kanske i 5min. Sen gick vi ner till navet och tog bussen hem. Var död när jag kom hem. Åt lite jordgubbar sen gick jag och la mig:P

Och nu idag ska jag inte göra något alls. Måste vila upp mig tills gatufesten börjar. Näe, ska gå och äta lite frukost nu sen lär jag nog lägga mig i sängen.

jag lever livet...

Jag lever livet nu när de är sommar och lov....... Eller inte..Det gick ifrån att vara snuvig och ja snöt mig fan var 5e minut, till att få ont i halsen och inte kan svälja utan att de gör ont. Plus att jag inte kan sova på nätterna för att de retar hela tiden i halsen.. Sist jag kollade på klockan igår natt var den strax efter 4 och ja var fortfarande klar vaken. Så jag vet inte när jag somna igår.. Men sent, sen vakna jag vid halv 10 och mådde lite bättre iaf. Så ja tog en dusch och sen gjorde jag mig iordning. Skulle övningsköra med pappa.. Kom iväg vid 12 tiden, skjusade ner mamma till banken sen for vi och övningskörde.. Gick bra antar jag;P haha.. Inga större fel iaf :D.. Efter typ en timma hämtade vi upp mamma igen. Så då skulle jag och pappa byta av. Så pappa skulle ta bort övningskörnings skylten, men så var den borta:P haha, måste ha flygit bort eller nått. Så ja undra hur länge jag körde utan den;P Aja.. Så fick åka och köpa en ny efter de. Sen åkte vi bort till birsta för att handla på ica maxi, så jag svängde in en snabbis på skopunkten då såklart;P Och självklart hitta jag ett par skor som jag ville ha.. Och eftersom jag inte har några pengar så var mamma snäll att köpa dom åt mig (A) hihi :D
Efter de gick vi och handla mat och sen åkte vi hem. Efter de har jag inte gjort så mycket, mest suttit här:P

Ja, vill ni veta vad jag gjorde igår då? Jag spelade kort hela jävla dan med emelie:P haha effektiv dag asså :D Visst, de var bra väder på dan så emelie ville att vi skulle åka ner på stan. Men orkade fan inte, trodde jag nyss hade blivit frisk så tänkte ta det lungt. Men de hjälpte tydligen inte...
Så det blev kortspel ist. haha kul va? Satt även och kollade igenom massa kort sen man var liten.. Gud så gullig man var då;) Om man ändå kunde vara de nu;P haha
 Även att jag var blond som liten, och då mena jag inte ljushårig.. Jag var jätte blond, trodde ärligt jag skulle bli blond som äldre. Men tydligen inte de. Var nog i 3an jag börja bli brunhårig.. Vilket jag tyckte var synd.. Ville ju vara blond:Phaha aja..

Ååh, det är värsta härliga vädret ute nu. Och jag sitter här..Ska väl ändå sova snart, så ingen idé att göra nått:P
Värsta mysko.. Jag tror anna kan läsa mina tankar..haha. Satt nyss för ett tag sen och tänkte på att jag ville gå ut och typ bara ta nån cider och sitta på uteserveringen.. Och så smsar anna och frågar om jag vill med ut på onsdag.. Klart som korvspad att jag vill de då:D Hoppas bara jag kan få en slant av mamma och bra väder :D

Gud va tråkigt inlägg detta blev då.. Ääh skitsamma.. Ska bege mig till sängen för att kolla på tv och förhoppningsvis somna i tid i natt.

sean kingston - fire burning

SVENNEBANAN

Hallå! Lite irriterad jag blir när jag ska gå in och kolla vad jag har fått för betyg i alla ämnen..Vet ni vad dom har gjort då? Jo, dom har tagit bort sidan där man kan kolla.. Eller är jag bara efter och blind?:Phaha aja..

Nu har det nästan gått en vecka av sommarlovet. Och jag kan inte påstå att det började bra eller..Det börja med att på söndag natt börjar man bli förskyld. Ont i halsen så att jag vaknar klar vaken och inte kan andas. Myys! Ont i huvudet och är även täppt i näsan. Går upp och tar en alvedon och går och lägger mig igen. Vaknar på måndag med huvud värk, ont i halsen och ont i magen. Börjar veckan med lingonvecka.. Kul tänkte jag dårå.. Men de är väl bara att lida pin om man är tjej. Så jag var bara hemma och led och tyckte synd om mig själv hela dan. Och i tisdags var jag också bara hemma och tyckte synd om mig:P haha.. Kul liv va?
I onsdags gjorde jag inget heller.. Jag har fan ingen ork eller vilja att göra något nu. Vädret är inte heller på topp, så kan lika gärna sitta hemma och ruttna. Och idag var mening att jag skulle baka en kaka. Men de blev inte heller av..hahahah...
Var tvungen att åka till västermalm och lämna en bok som jag hade hemma. Och när jag väl kom hem var jag död typ.. Skoj!

Imorgon är det midsommar, och som alla normala ungdomar brukar man grilla och ha det roligt med sin kompisar. Men inte jag eller. HA, nejnej.. Jag ska nog bara vara hemma med familjen och ta det lungt. Har faktiskt lovat mig själv de. Ska ju ta igen allt till gatufesten. Så måste vila ut tills dess. Plus att jag inte har några pengar så då blir det också lite svårt. Har gjort av mig alla mina pengar när jag har varit ut på krogen. Inte så jädra bra eller? :/ Så nej, jag stannar hemma med mamma, pappa och syster i helgen. Tror även faster ska komma över. Satt tänkte vara social med familjen för en gång skull :) Visst är jag snäll då? ;) hihi.

Gatufesten är ju om två veckor, och jag längtar:D Även fast de är skit artister i år ska de ändå bli kul att träffa massa folk och umgås med dom :) Egentligen hade jag inte tänkt att gå eftersom jag inte hade råd med det. Så tänkte bara gå en dag kanske. Men så ringde farmor härom dan och sa att hon skulle betala åt mig. Och att jag fick välja om jag vill bara gå en dag eller 3 dagar. Tänkte bara gå en dag först, känns dumt att dom ska betala åt mig. Plus att jag är jätte dålig på att ta emot presenter och sånt.. Men så mötte jag upp henne på stan så att hon kunde gå och köpa. Och så köpte hon 3 dagar, och jag kunde ju inte säga nej :PHAHA.. Känner mig bortskämd faktiskt. Emelie (syster) säger alltid att jag är så bortskämd, får alltid saker och saker jag vill. Men jag har alltid förneka de för att jag tycker jag inte är bortskämd för jag köper sällan saker för att jag inte har råd när man bara får 1000kr i månaden. Men sen får jag alltid nån hundralapp av mamma lite då och då;P Och nu när jag har fått GF-biljetten så, okej jag är lite bortskämd. Jag kan erkänna de nu:P Men ändå inte lika bortskämd som alla små barn som får dyra märkes kläder och sånt skit. Men de vill jag inte ens ha satt. Man måste ju ändå kunna klara sig själv nån gång..
Sen så tycker jag en sak är konstigt.. När man är 18år gammal, bör man inte kunna köpa kläder själv då? Det kan jag tycka är bortskämd om sina föräldrar köper kläder åt en. Visst om det bara är ett plagg nån gång så där. Men om man aldrig köper själv så bör man tänkta sig för lite.. Aja.....

Oj, haha ojoj.. Vad äre jag säger...
SVENNEBANANSVENNEBANANSVENNEBANAN... Fick ett lite damp där..Jag vet, ni hatar den låten och bla bla. Men jag tycker den är förjävligt skön. Och jag kommer lyssna sönder den i sommar med en drink i handen.. YEES! Är fett pepp för sommarn nu.. Nån som kan vara pepp med mig?:D

Näe, nog bäst att jag slutar nu så att de inte går över styr:P haha


Studentfiranden

Japp.. Då var det sommarlov på riktigt nu! HÄRLIGT!!!

Igår var det en jobbig dag.. Är inte van att ha så mycket att göra på en dag;P Dock kanske ni inte komma tycka de lät jobbigt. Men de vara. Jobbigt att åka fram och tillbaka hela tiden..Var as trött redan fyra på dan satt. Haha inte bra för en 18åring. AJa, ska väl berätta vad jag gjorde också.

Dan börja med att jag klev upp vid 10 tiden.. Skulle duscha men var för lat för de. Så åt lite frukost, sen for jag och pappa ut till birsta för jag skulle köpa presentkort på ikea åt Sandra. Fick max till lunch, så då blev jag lite pigg iaf..haha;P Sen vid 12 tiden släppte pappa av mig på stan.. Köpte blomma och ett gossedjur åt tina. Sen vid halv ett gick jag upp mot torget för att kolla på Tina när hon tog studenten. Efter jag hade träffat henne lite snabbt och sagt grattis och de. Så sprang jag ner till navet för att hinna med kvart i ett bussen. Kom hem vid ett, skynda mig in i duscha. Sen gjorde jag mig iordning för att åka ner till stan igen. Tog kvart i tre bussen ner, gick och köpte en blomma. Sen gick jag till hedbergska för att kolla på Sandra som tog studenten.. Tog typ hundra år för mig att hitta henne, men med lite hjälp av emelie så hitta jag henne. Gratta henne lite snabbt, gav henne gossedjur, blomma och andra gosaker ;) haha.. Efter de skynda jag mig ner till stan för att ta bussen hem till Tina till hennes mottagning. Var där cirka två timmar innan jag begav mig till Sandra för hennes mottagning..  Var hos henne också nån timma.. Sen gick jag hem och dog:Phaha näerå, men trött var jag iaf..
Ja, så såg min dag ut..
Och ikväll ska jag till en annan Sandra som tog studenten idag.. Blir väl till att äta lite och bara ta det lungt hos henne.

Jag längtar grymt mycket till min student nästa år. De är bara jobbigt att se när alla andra tar studenten och inte jag:P Men det är ju bara ett år kvar. Och de kommer gå fort.. (inbillar jag mig) haha

Aja, ska hoppa in i duschen nu för att sen vid 6 tiden åka till Sandra.. See ya!

en fråga..



Vad köper man till en vän som tar studenten?

4/6-09

Tjena! Det var ju inte igår.. Eller? näe men hej. Nu var det ett tag sen jag skrev. Går framåt det här :D haha

Ja, vad har hänt på senaste då? hmm. Skola? ja som vanligt. Har ett prov och en inlämningsuppgift kvar. Sitter och pluggar på provet nu, åtminstone försöker. Det  var sista riktiga skolvecka den här veckan. Nästa vecka går jag bara onsdag tror jag. Då är det bara typ fika på lektionerna satt. Sen är det studenten för dom som tar den. Hade tänkt att kolla på guldtrofén då på torsdag, sen eventuellt kolla när hedbergska går ut. Sandra tar ju ändå studenten så jag tycker jag borde gå och kolla då;) Hoppas hon blir glad då;P haha.. Sen tar ju Tina också studenten, men jag vet inte om deras skola ska gå ut på någon trappa. Så då kanske de blir lite svårt;P men får se. Och på fredag tar Sandra (kråkan vid smeknamn) studenten, så då blir de till att åka till västermalm och kolla på när hon går ut. Sen på kvällen ska jag nog till henne och bli bjuden på buffé som jag tror hon skulle ha;P Ja det är väl hur den sista veckan ser ut innan sommarlovet.. Grymt skönt ska de iaf bli med sommar, och ledighet. Hoppas på en härlig sommar, med många mysiga utedagar och mysiga kvällar ;) haha.

Näe, nu vet jag inte vad jag ska skriva. Kanske borde återgå till pluggandet. Ja det låter som en bra idé.
Tjarå!


Jag vet att ni gillar den :D

RSS 2.0