21/10-10



Nu var det slut jobbat för idag. Fan vad härligt. Ledig tills på måndag. Ska ha säng läge hela dagarna tills dess. För nu är jag bra jävla slut. Lite roligt att man bara har jobbat tre dagar. Men tre jävligt slitsamma dagar kan jag ju säga. Dubbelpass är inte att leka med, inte med detta jobb :P.. Blev 14 timmar igår med två timmar vila mellan. Var ju ganska trött mot slutet. Lite synd om dom som stog i baren på slutet, speciellt Alexandra som fick jobba 17 timmar sträck utan rast. Hade jag då aldrig pallat :P.. Och så skulle man upp nu idag och jobba lunch. Alla såg ju ganska sliten ut efter gårdagen. Många som försov sig även. Trost segheten rulla de på bra. Slutade strax innan 2. Så de blev lite fika och snack efter för alla var nog ganska trötta. Ingen orka väl rikigt röra på sig.. haha


Nu tänker jag kolla på alla serier som har kommit i veckan. Och dö lite medans jag gör de :)

20/10-10



Hallå!

Ni ska bara veta hur slut jag är i bena. Jobbade hela dan igår. Från kl 9-15 sen fick jag liten vila på ca 4 timmar. Sen var kvälls passet från 19-24.00. Gick bra även fast man var lite trött. Somna nog ganska snabbt när jag kom hem. Och idag är det jobb hela dan med. Från kl9-14.00 och sen börjar jag igen kl 16.00 och slutar vid 1 tiden.. Så just nu är jag hemma och tar det lugnt innan det är dags att bege sig ner till jobba igen. Sitter och gnäller lite på mina ben;P..

Kommer nog sova gott när jag kommer hem inatt. Dock får jag inte sova ut för ska upp och jobba imorgon med. Men när jag slutar på torsdag ska jag hem och sova.. Sova länge ska jag göra..

Aja, nu ska jag väl ta och fixa mig lite. Ska åka om ett tag.

Glad tjej..





Glad tjej som sitter vid sin alldeles splitter nya dator :D. Och glad tjej som nu äntligen är 20 år. Men vill helst stanna där också ;P

15/10-10, 16/10-10



Hallå!

Just nu är jag inte glad kan jag säga. Mina så kallade föräldrar trodde dom skulle vara rolig så dom skickade in ett kort på mig till St. För att jag fyller år imorgon så tyckte dom tydligen de var en bra idé. Vilket jag inte tycker!!!. Så läs förfan inte st idag.. Hahaha..

Aja, lite om gårdag nu.
Tog en sväng på stan med Emelie. Men eftersom jag hade minus på kortet blev de ingen shopping för mig. Haha, så lyckat att få minus på kortet. Så går det när man handlar lite för mycket;P.. Blev iaf en fika på charm, mitt stammis ställe snart. Haha.. Sedan gick Emelie och jobbade så då hämtade pappa upp mig. Då åkte vi och hämtade mamma och sedan hem. På kvällen gjorde jag inget speciellt. Satt och kollade på Eva och Adam. Alltid lika kul, haha.
Men sen vid 12 tiden så ringde Anna som jag inte har träffat på säkert ett halv år om inte mer. Hon undra om jag skulle med ut och åka lite för hon hade inget att göra. Så jag hängde med henne. Vi åkte runt lite ett tag innan vi åkte till Emelie. Så hon följde också med på en liten biltur som slutade hos Anna. Första gången jag såg hennes lägenhet på två år. Stannade där ett tag sen skjutsade hon hem oss igen :).. Kul att träffa människan, vilket är väldigt sällan nu för tiden. Kom hem vid halv 3 så gick och la mig på direkten.


Ikväll blir det utgång för att fira mig :).
Och imorgon fyller jag 20 år. Inte någon liten tonåring nu eller ;)



13/10-10




Har nyss kommit hem från birsta med Johanna och syster. Köpte inget som vanligt. Eller jo en sjal blev det. Mer än så har jag inte råd med. Blev middag på max efter..
Tidigare idag blev det en snabb sväng till farmor och efter de åkte jag och träna barnen. Efter de vart de birsta.


Och nu väntar jag bara på att greys ska börja. Sen blir det nog kolla på alla serie som har kommit i veckan.


Kort inlägg det blev idag. Så bjuder på en låt ist :)


12/10-10



Hej!

Är galet slut nu. Helt tom i huvudet känns det som. Gick bara bra på jobbet. Förutom att de tog lite tid att duka fram allt. Så fick stressa i lunchen. Men annars rullade de på bra. Skönt när inte alla kommer samtidigt. Speciellt när det är 400 gäster som man ska servera. Har lite träningsvärk i armen efter alla tallrikar man har burit. Haha, de känns ju att det var ett tag sen man bar så många. Inte heller så lätt när en tallrik väger nästan 1 kilo. Tänk sedan 6 st på handleden. Inte skönt efter sisådär 20 vändor. Hahaha. Gnällspiken här :). Ska inte göra de, är glad för att jag får jobba :).. Iaf, slutade 4 idag så efter jag var klar så gick jag ner till stan och mötte upp syster och Johanna. Gick en liten sväng sen satt vi oss på Coffe house och tog en sallad. Efter de skjutsade dom mig till balders där jag träna barnen. Sen kom dom och hämtade mig även. Så fick skjuts hem också :).

Och nu sitter jag här. Skippar paradise hotel som är nu och ser det senare ikväll när reprisen går. Ska nog ta och ladda ner lite serier och kolla på de nu.

11/10-10



Hallå!

Idag har det varit en lång dag med mycket att göra. Vilket jag gillar :). Dagen började med jobb på aveny från kl 9-15. När jag slutade hämtade pappa upp mig så vi tänkte fara till farmor. Men då var hon på väg till biblioteket och skulle handla. Så det blev inte av. Ist åkte vi bara runt och fördrev tiden tills vi åkte och hämtade mamma. Sen skjutsade dom mig till balders där jag tränade barnen. Var lite trött så då blir man lite less när dom inte gör som en vill;P. Blir lite skrik. Men de gick finfint ändå. Som vanligt ;P..
Sen hämtade mamma och pappa mig så åkte vi hem. Kom hem typ 20 över 6 och skulle ta bussen som gick från mig 7. Så snabbt in i duschen, sen snabbt på med kläder och ut till bussen. Mötte upp Emelie på stan och så gick vi till barista där det blev en sallad för mig. Satt och surra på och Emelie fixade lite med sitt cv. Mysigt var de :). Alltid mysigt att sätta sig på ett fik på kvällen och bara prata. Åkte hem när det stängde och nu sitter jag här. Ovanligt ;).

Ska snart lägga mig i sängen och kolla på paradise hotel som jag missade idag. Haha.. Sen blir det att sova, jobbar imorgon.

10/10-10



Hej!

Idag har de inte hänt mycket. Vakna nån gång efter 12, åt frukost och la mig i sängen igen. Där låg jag och kollade på tv tills Emelie ringde och fråga om jag skulle med på innebandy match. Visst tänkte jag, så får jag komma ut lite. Så hoppade in lite snabbt i duschen och fixa mig. Tog sedan bussen ner till stan där jag mötte upp Emelie. Gick sedan till sporthallen. Kommer dit till halvlek så hoppades på att de skulle vara gratis då. Men nej, och eftersom Emelie inte hade några pengar så sket de sig. Vi gick till himlabadet hopp om att man kunde ta ut pengar där. Vilket inte gick.
Så då var det bara att åka hem igen ;P.

När jag kom hem var maten klar så det var bara att sätta sig. Efter det hamnade jag här. Sitter och kollar på vänner. Älskar det, skrattar alltid :D. Ska nog fortsätta med de ett tag nu. Sen tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på tv så jag blir trött. Upp och jobba imorgon :)


Bara en vecka kvar nu sen har jag bolags åldern inne ;D

9/10-10


Hallå!

Ja, går dagen den blev som den blev. Haha.. Dragons matchen var bra iaf och dom vann :D. Kul att säsongen har börjat igen. Efter matchen släppte Sandra av mig och Emelie hos henne. Hon var tvungen åka och lägga Lucas för han hade inte somnat. Så vi fick börja lite utan henne;P. Men hon kom ganska snabbt. Var helt okej på förfesten. Vissa fick i sig lite mer än andra. Tog taxi ner vid 12 tiden. Gick till allstar, där det hände en liten sak. Blev väl lite off där ett tag :P. Men jag och Emelie kom igen mot slutet med humöret. Haha, roliga blickar man fick då.. Tog sista bussen hem, somna ganska snabbt vilket var skönt. Hade inte sovit ett skit natten innan så det var skönt att få sova ut. Vakna halv 1 idag och har inte gjort ett piss. Skulle ha hängt med Sandra på orongo match men kände inte för de.

Så nu tänker jag ta systerns dator och lägga mig i sängen och kolla på film. En tråkig lördag kanske, men en väldigt skön :)

8/10-10



Trött tjej här!

Gick och la mig halv ett igår. Vilket är tidigt för mig, tänkte att jag skulle lägga mig tidigt för jag skulle upp tidigt idag. Men nejdå, inte fan kunde jag somna eller. Tror jag somna någon gång efter fyra tiden. Om inte senare. Och klockan var ställd strax efter 9. För jag skulle hinna duscha och fixa mig lite. Åkte ner till stan och träffade Sandra vid 11 tiden. Och efter ett tag kom Emelie också ner. Gick runt lite och kolla. Sandra shoppa som vanligt ;). Själv är jag pank så kan inte göra de ;(.. Haha. Tog en god fika på charm och sedan for Sandra hem, jag och Emelie stannade kvar ett tag. Men åkte hem ganska snabbt. Nu är jag trött, har ingen energi. Så tänkte lägga mig i sängen ett tag och vila om jag ska orka med kvällen. Ska tydligen ut efter basket matchen. Hur jag ska orka är en bra fråga. Men ja, sova lite nu så ;)

Rastlös tjej..

 

Fyra favoritprogram (TV) : How i met your mother, one tree hill, vänner och that '70s show.

 

Fyra saker som jag gjorde igår : Åt frukost, hälsade på farmor, tränade barnen och kollade på vänner.

 

Fyra saker som jag ser fram mot : Dragons imorgon, fylla 20 nästa vecka, Oskar Linnros i november och jobba.

 

Fyra favoritrestauranger : Min allra första favorit är engelen i stockholm. Sen är stekhuset, ming palace och viktoria helt okej.

 

Fyra saker på min önskelista : Iphone, hahaha.. En bärbar dator, pengar och en egen lägenhet. Jag är inte billig ja ;)

 

Fyra saker som gör mig irriterad : Folk som snackar för mycket skit. När saker inte vill fungera, när folk kallar mig bortskämd och mig själv ;P haha

 

Fyra saker som gör mig glad : När jag umgås med folk jag gillar, shoppa skooor, bra musik och "hemligt.. Hahaha

 

 

Näe, gud vad dålig jag är!! Speciellt på sista.  Haha, ni får gärna skratta åt mig. Gör inget, för de gör jag redan själv. Haha

 

 


Ingen bagare finns det här iallafall..



Sitter och kollar på lite gamla bilder, alltid lika roligt. Men så hittade jag en bild på muffins jag bakade way bak. Och ja, de blev världens misslyckande. Eller ja, vi säger så här. Jag glömde dom helt enkelt i ugnen. Så ni kan ju gissa vad som hände med dom.. Haha. En liten bild får ni längre ner..

Ja efter detta misstag och många fler gav jag upp mina bakskills som inte ville visa sig. Minns även på bagerilektionerna på skolan att jag inte alltid lyckades. Näe, ingen bagare här. Fast det finns en sak som jag är rikigt bra på. Min petiga syster som ofta skrattar åt mina bakverk gav mig godkänt på detta. Skulle egentligen säga mvg, men då kanske jag är lite snäll. Men iaf, det enda jag kan baka är morotskaka. Visserligen har jag bara gjort det 2-3gånger. Men den har blivit riktigt god varje gång ;).


Dom ser goda ut va? :). Det var dom inte iaf.

6/10-10



Hej!

Idag har det väl inte hänt något märkvärdig. Följde med pappa till farmor på eftermiddagen, fika lite sen skjutsa han mig till katrinelund. Träna barnen och de gick fintfint. Åkte sedan hem och åt lite sen har jag legat i sängen och kollat på tv för det mesta. Kollade på greys och kungarna av tylösand. Alltså vilket skämt det där programmet är. Men ändå underhållande att kolla på. Erika måste ju ha något fel i huvudet. Eller så är vi alla norrlänningar tråkiga och tröga..? Hoppas då verkligen inte på de. Och maskinen, ja han lever ju upp till sitt namn iaf.. Hahaha.

Nu ska jag fortsätta kolla på vänner som jag gjorde tidigare idag. Bye!

5/10-10

Hallå!


Idag har jag inte gjort ett piss. Vakna sent som vanligt. Åt frukost, satt vid datorn. Åt sedan lunch och satt mig vid datorn igen. Fick ont i magen, den där härliga tiden på månaden nu :). Vilket innebar att jag inte orkade göra något. Så missade tacogratängen hos Sandra, även träningen med barnen. Åt middag och hamna här igen. Ovanligt nog åt jag alla måltider man bör göra. Jag brukar ofta skippa lunchen för jag orkar inte laga mat. Eller ja, alltid. Men nu fanns det rester kvar från laxen igår, så blev bara tvungen att äta upp denna goda mat.

Och just ja, en liten rolig sak hände idag. Fick ett samtal tidigare idag från aveny som undra om jag ville jobba. Klart som fan att man vill de :). Så ska jobba lite nästa vecka, och om jag hörde rätt blir det nog lite mer. Blev så glad så jag kom av mig lite när han prata, haha. Men börjar på måndag. Så det ska bli härligt. Tjäna lite pengar igen.

Och nu i veckan händer de lite som kan sysselsätta mig från mitt tråkiga liv ;). Träna barnen imorgon, sen på torsdag vet ja inte. Skulle kanske träffa Sandra..? Sedan på fredag är det säsongspremiär för dragons :D. Så som jag har längtat. Nu har man något att se fram emot på veckorna om man inte jobbar. Sen resten av helgen får jag se vad som händer. Kanske hänger med Sandra på orongo match på lördag. Men ingen utgång blir det. Spar mig till nästa helg då jag fyller år :D
Men får se vad som händer då. Utgång ska de bli iaf. Lär väl sno ihop något innan. Kanske lånar min fasters lägenhet som sist. Äsch, de löser sig ;D

Sen planerar jag faktiskt att åka till sthlm något och shoppa lite ;D.. Eller ja, planera vet jag inte. Men jag vill iaf :P.. Får se, blir kanske något efter jag fyllt år.

Näe, nu ska jag nog lägga mig. Måste hitta tillbaka till vardagen nu när man ska börja jobba igen. Går inte direkt att somna efter 2 på natten då.

Favoriter..

Känner att jag måste dela med mig med lite skön musik här på bloggen. Dessa är mina absoluta favoriter just nu. Enjoy!


Rebecca Stella - Swag in a bag


Andreas Wijk - Chariot


Bruno Mars - Just the way you are


Robyn - Hang with me


Kid Cudi ft. Kanye West - Erase me


Daniel Adams-ray - Gubben i lådan


Ison & fille - Ikväll är vi kungar


Ciara ft. Ludacris - Ride


Oskar linnros - Debut


DJ Khaled - All i do is win

middag med gamklassen..


Hej!


Igår var jag på middag med klassen, eller ja förra. Alla samlades på stekhuset vid 7 tiden. God dryck och mat. Och självklart sällskapet. Bästa klassen!!. Gick därifrån vid 10 tiden och då gick vi till gamla harbit som jag inte minns namnet på. Där blev det två shotar och efter dom var man lite kalas;P. Gick sedan vidare till Allstar där det även blev en till shot. Efter den vart de vatten hela kvällen. Hahaha.. Jag älskar mig själv full, eller? haha, näe ska nog ta det lugnt med drickandet nu. Har inte varit på topp idag. Börjar väl arta sig lite nu. Men ska nog hålla mig till vin härdanefter. Men hade iaf riktigt kul. Det är ju huvudsaken ;). Virra nog mest runt där bara. Ett blott minne av de, haha.
Måste göra om det här igen. Och inte vänta för länge!! ;D


Och idag har jag legat i sängen hela dan. Kände inte riktigt för att kliva upp ;P. Ikväll blir det nog sängläge också. Lika bra :)

1/10-10


Hej!


Det blev en sväng ner på stan idag. Tanken var att jag skulle gå med syster. Men först skulle hon till arbetsförmedlingen och hon trodde att de bara skulle ta en kvart där. Så åkte ner bara strax efter henne. Men då sluta det med att hon blev kvar där över en timma. Så jag fick gå runt där själv och leta. Hittade inget som vanligt. Sen var väl jag inte så noga med att kolla. Var mest hungrig. Men till slut så kom Emelie, även Sandra. Men då hade jag ju gått runt i alla affärer. Så satt oss på charm och fika istället.
När vi var klar åkte Emelie hem så jag och Sandra gick till en skomakare för Sandra skulle fixa ett par skor. Sedan åkte vi hem till henne. Beställde hen mat som det nästan tog 2 timmar för:o.. Något less man var på slutet:P
Blev prat och skvaller som vanligt :D Och nu är jag hemma. Trötter är jag! Ska somna i tid ikväll tänkte jag. Inte efter 2 tiden som jag har gjort varje jävla kväll nu!!

Och vet ni vad?!! Bara 17 dagar kvar till jag fyller 20 ;D

RSS 2.0