fixa header?

Ingen som vill fixa en header till mig? Har absolut inte tålamodet till att göra en själv. Det vore super snällt ifall någon vill.

gratismode

Bli medlem här: http://www.gratismode.se/?c=17510

Shirtstore.se

Yeees! nu har jag beställt hem ännu mer kläder:) Denna gång blev det två t-shirts från shirtstore.se




Nå, vad tycker ni? Själv tycker jag dom är coola;)

Stan igen ?!


Japp. Ännu en dag på stan. Det var meningen att vi skulle köpa klart allt till nyår idag. Men sket sig typ. Så vi bestämde att vi skulle åka ner på stan igen på onsdag då när vi har fått studiebidraget. Lite mer cash. Sen så tänkte jag att jag skulle hitta nitbälte, en tröja & en bh. Men hitta varken typ. Köpte bara med mig två par nagellack och ett par strumpor. Men ändå så gjorde jag av mig med 400kr :/ haha nej, de var så att jag var tvungen att låna ut pengar till Sandra eftersom hon är fattig som en råtta:D haha . Men vi får ju penger på onsdag satt.

Ja, nu är det bara två dagar kvar till nyår. Och jag börjar faktiskt tappa känslan för de. Asså peppen:( Hoppas nån kan göra mig pepp. Eller att Sandra delar med sig lite av hennes;). Vi har gjort klart skivorna, köpt nyårs dekoration. Så nu har vi bara maten var att köpa. Och det ska vi göra på onsdag samtidigt som vi är på stan. Och då ska jag fan hitta ett nitbälte. Ingen som vet vart jag kan hitta det? Även en fin blus hoppas jag på att jag hittar.

Aja, nu ska jag ta och fixa lite i köket, såsom plocka ur diskmaskinen så att mamsen blir glad:) haha.

Tjarå!

Stan

Sitter här igen efter en dag på stan. Skulle vilja säga att jag inte ska gå på stan/birsta på ett bra tag. Men fan, jag måste dit igen imorgon. Även till brista. Måste köpa alla saker till nyår och fin putsa min outfit till nyår.
Idag köpte jag ett par latex leggins, ett par svarta strumpbyxor & en kjol(se bilden nedan). Jag tror jag ska köra på kjolen ett svart linne & latex legginsarna eller strumpbyxorna & ett par svarta ankleboots till nyår. Vad tror ni?!  

Så imorgon blire nog en tripp till birsta för att köpa alla saker till nyår. Och kanske leta efter nån fin blus som jag kan ha till kjolen. Blir nog finare så än bara ett linne.

Näe nu har jag inge mer att säga för idag. Eller just ja, kan säga att jag även klickade hem ett par berlocker och brunt & svart mocka band igår. Så när det kommer ska jag sitta och pyssla med att göra egna armband:)  Tjadå!

Kjolen är mycket snyggare i verkligheten!

Caliroots

Tja och Hej igen!
Sitter bara här och lodar och fick för mig att jag skulle klicka hem dessa byxor
och skor som jag har varit och knaprat på nu ett tag.



Klicka just hem dessa plagg från Caliroots.



Cheap Monday jeans 199kr


Converse skor 399kr

Birsta city!

Hallå! Idag har jag varit på birsta hela dan känns det som. Åkte hemifrån vid halv 11 tiden och kom hem vid 4 tiden. Riktigt kämpigt måste jag säga. Men jag fick med mig lite saker därifrån faktiskt. Jag köpte med mig två armband & 6 berlocker. Hela det kalaset gick på lite drygt över 300kr. Dyrt bara för lite smycken, men jag tyckte de var värt det. Har länge gått och önskat/ vela ha armband med berlocker. Känner mig lite piffig när jag har dom. Det blev riktigt snyggt:) De var det jag köpte:P Emelie (min syster) köpte singstar, fast de var sämsta låtar på skivan. Plus att jag verkligen suger på singstar.

Just nu sitter jag här och har jätte ont i huvudet och känner mig bara för att sova. Men tänkte jag ska kolla på film nu och sen bege mig till sängs och ta det lungt. Fast först tänkte jag berätta lite om mina nyårsplaner. Om allt går som det ska villsäga;P

Jag har fått låna min fasters lägenhet denna kväll så där ska vi tillbringa kvällen. Börjar med att jag & Sandra gör oss iordning och börjar förfesta lite. Sen kommer resten av folket nån gång innan vi ska käka tror jag. Sen blir det skoj skoj hela kvällen. Jag och Sandra har planerat värsta mycket för kvällen. Vi är även Dj's denna kväll så jag har suttit typ varje dag och försökt att hitta bra party musik. Ge gärna tips! Sen ska jag hitta på massa roliga lekar osv. Tänkte faktiskt köpa twister som Sandra ville ha. Men fan så dyrt för bara ett spel. Känner inte för att lägga ut så mycket pengar nu. Men det löser sig nog. Sen vid 12 slaget ska jag nog hänga med Sandra till annis och fortsätta kvällen där. Det största bekymret just nu är hur jag ska ta mig hem sen på kvällen. Tar alltid evigheter att vänta på taxi. Men aa, det löser sig nog. Just nu vill jag bara tänkte på hur kul jag ska ha:D
Japp, så ser kvällen ut än så länge. Hoppas allt blir kanoners! För jag ska ha kul:D

Byebye!

HAHA!

näemen titta. Jag hitta inlägget jag skrev. HAHAHAHA

I'm back!

Nu är jag tillbaka mina vänner. Efter att jag har bloggat på bloggagratis.se och la ner det för evigheter sen. Så känner jag att de är dags att starta om på nytt. Fast på blogg.se , är det bättre tror ni? Här tänkte jag skriva vad som händer på mina dagar & även annat som intresserar mig. Så jag tänkte att jag ska börjar på direkten med ett dagligt inlägg. Here we go!

Jag börjar med att berätta lite om igår (Julafton). Börjar med att man vaknar runt halv 11. Fikar med hela familjen. Med julskinka på mackan, mums :).  Efter fikat öppnade vi alla ett paket var. Jag valde att öppna det jag fick av min syster eftersom jag redan visste var det var så öppna jag det. Och självklart  låg min klocka som jag hade önskat mig där. När vi hade öppnat klapparna så började alla göra sig "fina" förutom jag. Mamma hade klätt upp sig värsta mycket och pappa körde på skjorta och slips medan jag bara tog på mig mina vardags kläder. Vid halv 2 tiden tjatade jag & emelie till oss att vi skulle få öppna ett till paket innan kalle. Jag såg att jag hade fått en paket från Monki så jag öppna det på direkten. Förstog att de skulle vara presentkort där i. Fick även en söt anteckningsbok därifrån med. Sen som vanligt kollade vi på kalle & co. Efter det öppnade vi resten av julklapparna. Och jag fick: en klocka, presentkort på monki, pengar, sängkläder, morgonrock, (som jag ska lämna tillbaka, är ingen riktig morgonrock människa. Fast den var super mysig). Det var allt tror jag. Sen så ska vi åka till morfar nån gång nästa vecka tror jag. Så då får jag hans present. Säkert penger:)
Ja efter vi hade öppnat alla julklappar så tog jag det bara lungt hela kvällen.


Torsdag 25/12-08 (juldan)
Idag har jag inte gjort mycket. Sov till halv ett tror jag den var. Fika lite, sen bara kollat på tv och suttit här. Finns inget att göra en dag som denna när alt är stängt. Antar att alla ska ut ikväll men jag känner verkligen inte för de. Finns även ingenstans att gå. De är redan fullt på stadshuset där alla kommer befinna sig ikväll. Och BK vägrar jag gå till.
Men det kanske blir så att jag går ut imorgon då när det är lyset. Men får se om jag känner för det. Tror jag ska spara mig till nyår. Då blire kanoners! Det får ni höra om lite senare!



De var de jag hade att berätta för idag. Ska verkligen försöka skriva varje dag. Iallafall nån gång i veckan. Ja vet, jag säger jämt så när jag väl skriver. Men den här gången ska jag verkligen försöka.

Ses!


I'm back!

Gaaash!    Skämtar du med mig? Jag hade skrivet ett aslångt inlägg om att jag skulle börja skriva blogg igen och skit. OCH SEN FÖRSVINNER ALLT?! .. Just därför jag aldrig skriver blogg. Det ska alltid bli fel. Aja. Nu får det bli en kort variant av det. Så här löd det:

Nu är jag tillbaka mina vänner! Efter att ha fört blogg på bloggagratis.se ett tag men sen lagt av med det. Så känner jag att de är dags igen fast på blogg.se. Tror ni det är bättre? Denna gång ska jag verkligen försöka föra blogg åtminstonde nån gång i veckan. Tills det att jag kankse börjar skriva varje dag.

Förr på min gamla blogg(mjma.bloggagratis.se) så skrev jag kanske en gång i månaden. Kände verkligen inte för att skiva då. Kände mig så dålig. Men jag känner nu att jag vill börja igen. Så, så är det. Nu orkar jag inte skriva mer, blev så less när allt jag skrev försvann. Säker suttit i en halvtimma och skrivit det jag skev. Och woops så försvann allt. Aja.


Blir nog att jag skriver mer i morgon när jag känner för det. Tänkte skriva lite om mina nyårsplaner också. Det kommer inom snarast tid.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0