31/1-10

Idag har de inte hänt så mycket. Som vanligt på söndagar.. Tog i allafall en tripp ut till birsta med familjen. Gick runt och kolla lite i affärerna. Men som fattig student känns det inte som någon idé att kolla på kläder ;/ Fick med mig ett par skor ändå. Mamma var snäll och pröjsa;) Blev ett par sommar skor. Var på rea så man är ju tvungen att passa på. Speciellt när de fanns i min storlek för en gång skull. Brukar aldrig göra de på rea skor. Men idag hade jag tur. Gick även in på ikea och kollade lite. Planerade lite saker som vi ska köpa till hallen. Blir nog super :)

Ikväll ska jag nog inte göra något speciellt. Blir nog till att kolla på nån film. Har jätte många filmer nu som jag inte har sett. Så slår väl på nån av dom.
Och imorgon är det tillbaka till skolan. Gud så roligt!


uppdaterat:
Fick en request från sandra aka korven angående vad skorna kostade.. 150kr, de är ju som hittat :D

Skorna:

..

Jag blir grinig när jag har mens. Så bli inte sur om jag har dålig attityd;P

29/01-10

Nu är det fredag vilket innebär helg :D Skönt!

Men min helg börjar inte bra. Mensvärk, gud så kul :) Hade så jädra ont imorse så jag sket i skolan och somna om igen. Skulle egentligen åkt till Sandra efter skolan och hjälpt henne med lucas när hon tvätta. Men så blev de inte. Och så skulle jag ha gått ut ikväll och firat therese som fyller 20 idag:) Grattis till henne :) Men jag orkar inte. Hatar att vara tjej. Ni killar har det så enkelt asså. Om ni bara anade hur ont man har. Haha, näe nu ska jag sluta prata om mensvärk. Alla killar blir väl rädd om man snackar om de;P haha.
Annars har de inte hänt så mycket. Blir nog en lugn helg. Ska spara mig tills maskinen kommer. Kommer bli köng :D

27/01-10

Eftersom mina två enda läsare ville att jag skulle uppdatera mer. Så bara för er ;) haha..

Nu är vi inne på 4e veckan på detta år. Redan februari nästa vecka, shit vad snabbt de går. Snart är det väl sommar också. Fast som det ser ut ute nu så lär de nog ta ett tag. Det är seriöst snöstorm ute. Idag när vi skulle gå från hvfoto till åkersvik för att käka lunch. Jag skämtar inte, hela jag var täckt med snö när vi kom fram. Kändes som min mössa hade ett 5cm tjock täcke på sig. Så man var något blöt när man kom in, och jag är ju så smart som väljer kappan en sådan dag?;O hmm, inte så smart. Den var blöt, kall och äcklig. Sen var det bara att trippa tillbaka mot stan igen. Hade drycker i två timmar sen blev de en snabbis på stan och sen for jag hem. Och självklart hade dom inte plogat på gården från bussen. Så de var bara att trampa ner i den säkert en halvmeter höga snön som gick till knänen. INTE KUL!!
Jag vägrar gå till skolan imorgon om de är värre än så här. Aldrig att jag går ut då;P

Japp, då har jag gnällt färdigt för idag ;D


Gratis spotify premium & voddler



Skaffa spotify premium eller voddler helt gratis här http://www.premiuminvites.com/?r=90654

Nyår

Ja, då var både julen och nyår över. Ganska skönt, så slipper man stressa så jädra myket som man alltid gör. Aja, julen var skön. Vilket jag redan har berättat. Och nyår var rikigt kul. Hade inte planerat något alls typ. Blev typ så att jag bestämde mig typ 4dagar innan att jag skulle till therese här i skönsmon. Skönt att slippa planera så jädra mycket. Vart man ska vara, vad man ska ha på sig.. Och allt annat:P Drog ner på stan samma dag för hopp om att hitta något att ha på sig. Hitta inget jag ville ha så sket i det och drog hem ist.
När jag kom hem börja jag göra mig iordning lite halft för att slippa stressa som jag i vanliga fall bruka göra. Sen nån gång innan 6 tiden kom emelie hit för att äta med oss. Åt förrätt efter hon hade kommit. Blev det vanliga som vi alltid gör på nyår, "räkmacka".. Orkar inte förklara men de säger nog ändå ganska mycket:P Gott var de iaf. Sen efter de började vi göra oss klar. Sen nån gång vid halv 8 åt vi varmrätten. De blev smördegsinbakad fläskfilé med potatisgratäng. Riktigt gott :) Sen fortsatte vi göra oss klar.
 Vid halv 9 tiden åkte emelie ner till stan för att fira sitt nyår där. Medans jag gick bort till therese. Det första jag fick höra av therese när jag kom var att de var kaos där;P Det var massa oinbjudna folk där som var asfull typ. Så de var inte direkt kul. Så jag och tina gick ner till en annan therese som hade fest. Så där stanna vi resten av kvällen. Hade grymt kul på drickspelen, dock så var de inte kul för jag och tina var tvungen att dricka hela tiden:P En regel var att om man sa mitt namn var jag tvungen att dricka. Och tina var tvungen att dricka när nån sa tina är bäst.. haha, men kul var det:P Sen vid kvart i 12 gick vi bort mot vårdcentralen för att fira 12slaget där.
Därefter gick vi tillbaka och nytt folk kom och m.m..haha orkar inte berätta allt;P Sen nån gång efter 3 tiden gick jag hem och sov. Ja, de var mitt nyår iaf. Blev ju inte sämre än förra året iaf, eller vad säger du korven?;)


Och nu dagarna efter har jag inte gjort något speciellt. Har bara tagit det lungt. Var hos emelie häromdan och kollade på paranormal activity. Gillade inte allt den filmen, blev ju asrädd;P Men nu är det över..
Sen idag har jag varit hos farmor och firat henne. Och ikväll ska jag bara ta det lungt, har så grymt ont i magen så jag orkar inte göra något.

Några bilder sen nyår får ni inte. Blev inga bra;P haha

RSS 2.0