irriterad

Fan vad irriterad jag har känt mig idag. Typ på allt & alla. Bara jag tänker på nått eller någon blir jag irriterad. Känner att jag har hållt mig bra från att inte få något utbrott vilket jag är expert på att få när jag känner mig irriterad. Jag vill så gärna skriva av mig här. Men med tanken på att någon kanske läser och känner igen sig i det jag skriver. Så därför avstår jag ifrån att skriva något personligt om det här..

Jag vet att jag överdriver om allt det här. Men jag blir så irriterad när man ska bete sig sådär. Jag undrar vad jag har gjort för att bli behandlad som osynlig?

Okej näe jag ska inte skriva något mer om det. Kände bara att jag var tvungen att skriva av mig lite. Nu till något roligare..


M.O.P. var nåjävulskt grym i lördags. Var inget direkt något drag när ken var uppe på scen. Tror det var för att de var så tidigt på kvällen. Men fan så drag de var när M.O.P. var uppe :D Jävligt lyckad kväll bortsett från några missöden. Men jag hade jävligt kul även om alla lämna mig hela tiden ;) haha skoja (lite) :P

Nej nu ska jag lyssna på musik och gråta för mig själv :) haha skoja, även fast jag känner för det:P Näe men lyssna på musik ska jag göra. Sen får jag se vad jag orkar göra.


Sämst bild, jag vet. Men kameran kom bara upp när jag stog på sidan av scen. Men M.O.P. på bild iaf ;D

Tim testar T.E.N.S

Åh herregud jag tror jag aldrig har skrattat så mycket som jag gjorde åt denna video. Tårarna kom och kunde inte andas. Ett måste att se!


skolan är igång igen...

Japp, nu är dag två avklarad på skolan. Har varit ganska slappt, bara fått massa info om allt möjligt och så. Blir nog att lektionerna startar nästa vecka. Det är skönt att komma tillbaka till skolan igen. Kliva upp i tid och få saker gjorda. På sommarlovet sov man ju gärna några timmar extra. Dock saknar man ju inte alla prov och läxor. Men ääh, ska skärpa mig detta år. Inte plugga på ett prov dan innan. Och inte göra läxan dan innan eller samma dag som den ska in. Nej, ska bli ändringar på de. Och jag hoppas jag kan hålla då;) Men aja..


Nu är det bara två dagar kvar sen är det helg igen. Och då är det M.O.P. som står på schemat . YEES! Det ska bli grymt kul. Fast de är värsta länge. Man är ju van att åka ner till korgen vid 12 tiden. Men nu spelar ken ring vid 10 tiden. Men det blir bra de med. Hoppas på en kanonkulkväll :D


Nu blir det mat sen blir det plugga lite teori. Om jag orkar villsäga..Näe vänta en sak till....Jag går i 3an..? har inte fattat de än riktigt. Bara ett år kvar av skolan;(

Mitt schema


voice 09

Hallå! mina få läsare ;)


Håller på att tvätta massa kläder nu till stockholm. Lite packning håller jag också på med. Dock har det bara hamnat två par skor i väskan än. Men jag håller på att fundera vad jag ska ta med mig för kläder. De är mycket att tänka på;P

Vi åker ju ner mest för att shoppa och så. Men så tänkte vi att vi kan ju åka samma helg som the voice är för att bara kolla till läget lixom. Jag var ju inte så insatt i det hela. Vilka artister som kommer och så. Men såg att promoe, crossfire och några skulle komma. Så tänkte att man kunde gå dit och kolla bara för att ha nått att göra.. Men så nu såg ja att de hade skrivit upp fler artister, dom stora ;) Då blev jag lite gladare för att MIMS, lloyd banks och millon stylez ska komma. Mycket bättre än dom svenska artisterna. Så nu blir det nog roligare att gå :D

Aja, ska fortsätta med packning nu och äta lite.

M.O.P

Har ett dilemma.. Det är så att M.O.P kommer till Sundsvall nu i augusti. Och hur coolt är inte de? Det kanske inte är många som vet vilka dom är. Men när man hör deras låtar känner man igen några iaf. Speciellt  M.O.P - Ante up. Dom flesta har nog sett You got served, och det är därifrån jag känner igen låten från.

Så dilemmat är om jag ska gå eller inte. Blir säkert en grymt roligt kväll med bra musik. Hiphop & rnb är ju det jag lyssnar på mest. Det kostar 150kr, men de kan de lätt vara värt. Det är ju inte bara dom som kommer. Även Ken ring för dom som gillar han ;) Sen kommer de några till, även djs såklart. Men man måste nog bestämma sig ganska snart om man vill ha förköp vilket är ett måste vid detta event skulle jag tippa på. Annars blir det nog svårt att komma in... De blir något att funadera på. Är det några som känner sig lockad eller? ;)


mop


körkort..

Japp, det går framåt med körkortet nu. Tog sig i arslet idag och åkte ner till körskolan och anmälde sig. Köpte teoripaketet och bokade dubbel lektion i september. Yes, äntligen händer det något. Hade egentligen ju tänkt plugga teori hela sommarn, men så blev de ju inte. Men nu är det iaf köpt.. Träffade på emelie på körskolan som nyss hade haft halkbana så jag följde med henne och käka på donken. Efter de åkte jag hem och kollade lite i teoriböckerna.


Är lite avis på emelie som tatuerade sig igår. Blir jämt så sugen på att tatuera mig när jag ser alla andra göra de. Det enda som stoppar mig är pengar.. Är man en fattig student utan jobb är det svårt att få pengar till sånt ;/ Men jag lovar, när jag väl har pengarna ska jag tatuera mig.

hahaha, ja de var allt jag hade på hjärtat för idag.


RSS 2.0