ska verkligen försöka



Ska verkligen få igång denna blogg nu. Ja menar, har ju all tid till de ;). Men sen vet jag inte om det kommer vara intressant att läsa om det jag gör på dagarna. Vilket är inget, haha. Aja, vi får väl se hur det går.


Idag iaf tog jag en sväng ut med pappa. Åkte till sibylla för att äta lunch. Vilket blev en flopp. Pappa bara gnällde. Hahaha, han är rolig han. Efter det åkte vi ut till ljustorp..? Pappa tänkte hälsa på en kompis men han var inte hemma så åkte till Liza min faster. Farmor var även där. Så satt där och fika och prata på tills vi åkte och hämtade mamma på jobbet. Sedan vidare till affärn för att handla och sen hem.
Sen dess har jag ätit mat, suttit här och kollat på idol. Och nu sitter jag här igen med magvärk :/ Vet dock inte vad det är, men ont gör det. Ska nog lägga min i sängen och vila lite.

Imorgon får vi se vad som händer. Funderar på om jag ska ta mig ner till stan eller åka ut till birsta. Vill hitta något nytt. Men får se om jag orkar höra med någon som vill hänga med.
Sedan på lördag fyller Ulla år min andra faster. Så blir att fira henne på dagen. Sen på kvällen blir det middag på stekhuset med klassen. Eller ja, förra klassen. Och efter det blir det utgång :)

helgen som har passerat..


Hej!

Söndag idag och ännu en helg har passerat. I fredags blev de en lugn dag. Blev middag på stekhuset med damerna från pappas släkt :). Efter middan åkte jag direkt till Emelie där Lina redan var :). Blev lite prat och film. Kollade på Case 39 som jag trodde skulle vara skrämmande. Vilket den absolut inte va. Så de var lite tråkigt. Fick skjuts hem av Lina vid 1 tiden kanske. Fasen vad det regnade då. Inte alls kul! La mig ganska snabbt när jag kom hem.

På lördag blev det en tripp ner till stan med syster. Sen när Emelie slutade sitt jobb hängde jag med henne ut till birsta. Blev ingen shopping för mig för att jag är pank. Får inte min lön förns den 28e :(. Åkte sedan hem och duschade och åt. Sedan snabbt till Sandra där vi fixade oss och så. Börja dricka och så kom alla andra. Mycket kul förfest var de. Drog ner till krogen vid halv 12 tiden. Gick till Allstar på hopp om att timbuktu skulle spela. Men nej då, han var sjuk. Men de var galat mycket folk där ändå. Men det var ganska kul. Drog sedan hem efter 3 tiden och sov.

Och idag åkte jag till Sandra på kvällen och umgicks med henne. Snacka massa skit om gårdagen ;)

...





Har en liten depp period nu, eller depp period kanske var att ta i. Mer att jag har massa tankar som bara flödar omkring. Känner för att prata av mig. Men med vem?

Helgen..


Hallå!

Helgen som nu har passerat har varit jävligt skön. På fredag var det hoffmaestro som ägde rum. Började med förfest hos Sandra aka kråkan ;).. Lite blandat folk men de var jävligt kul. Blev väl lite kalas på slutet :) haha. Åkte ner till stads någon gång efter 11 tiden. Gick runt lite och dansade lite för att fördriva tiden tills hoffmaestro kom upp på scen. Jag och Emelie pallade inte stå längst fram så vi höll oss lite längre bak. Men dom var jävligt bra. Lessnade efter ett tag och satt oss ner och lyssnade ist. Hamnade väl där framme någon gång iaf. Men de är ju så jävla varmt och svettet bara rann. Så gick undan ganska snabbt. Tog sista bussen hem. Var ganska slut i fötterna då. Men de var en jävligt skön och rolig kväll. Mer sånt :)

Sen på lördag låg jag mest i sängen hela dan. Var väl lite trött. Sen vid 6 tiden hörde Emelie av sig och undra om jag skulle med ut med henne och Lina. Klart jag ville de, lite roligare än att bara sitta hemma. Så hoppade in i duschen lite snabbt och en snabb sminkning fick de bli. Kom till Emelie vid 8 tiden. Lina var där då och så kom Emelies kusin med några vänner. Men dom åkte ganska snabbt igen. Senare kom Andreas också. Blev väl inte direkt någon förfest. Alla var mest trött förutom Lina ;P Åkte ner till stan vid 11 tiden då skulle Emelie och Andreas äta först så gick till pizzerian på navet. Gick sedan upp till Allstar. Satt mest vi ett bord och snacka hela kvällen. Men ganska skönt ändå. Blev väl någon dans nere där det verkligen stank svett. Fan vad äckligt det var. Dom borde verkligen ha ac där eller nått.
Tog även sista bussen hem då. La mig i sängen typ direkt när jag kom hem. Men kunde inte sova. Somna säkert vid 5 tiden. Hatar de när man har för många tankar i huvudet :P


Och idag har jag inte gjort något speciellt förutom tidigare idag när jag gick ner och röstade. Och har inga planer för senare ikväll. Men jag ska nog stanna hemma och kolla på film eller tv. Får blir en vilo dag :)

Fin bild sen igår.. Eller? haha


Hoffmaestro!!!



Hoffmaestro imorgon!
Sjukt peppad är jag, kommer bli en awesome kväll :D


Hej dilemma Malin!


Det borde vara mitt nya namn, dilemma Malin. Eller hur?

Dagens dilemma är skor, ovanligt? Nej, inte om man känner mig. Jag är en skofanatiker..? Äsch, ni fattar:P
Jag skulle kunna skippa äta bara för att få äga ett par riktigt snygga skor. Jag är en sådan person som köper skor och sen inte använder dom. Speciellt nu dom senaste åren när jag har levt i converse. Köper jag andra skor hamnar dom i garderoben och där förblir dom. Vilket kan tyckas vara tragiskt. Vilket det egentligen kanske är. Men när jag väl hittar ett par skor jag trivs i så köper jag ofta likadana skor efter. I andra färger. Som converse, har nu fyra par tror jag. Köpte senaste nu ett par nya när jag var i kreta. Vilket jag kanske ångrar lite nu. För jag köpte ett par låga när det var höga jag var ute efter. Så där försvann ca 600kr på ett par skor som inte kommer användas i vinter. Ja, jag använder converse på vintern som alla andra normala converse ägare ;).

Men planen är att köpa ett par höga nu snart. Blir nog nästa löning. Men då kommer vi till dilemmat. Ska jag köpa ett par nya converse eller jag ska köpa ett par riktigt snygga sneakers?. Men då vill jag ha sneakers som är lite annorlunda. Och inte ett par som alla andra har. Så ni får gärna ge mig tips på sidor med snygga sneakers :D

Dessa är de senste tillskottet till samlingen:

RSS 2.0