magvärk

Tjena!

Sitter här och har ont i ryggen och magen. Och nu är de inte för mensvärk. Åt på donken igår och efter de fick jag jätte ont i magen och de värkte hela dan. Så när jag kom hem senare på kvällen så la jag mig i sängen och vilade. Hoppades på att det skulle försvinna. Vilket de inte gjorde. Det kändes som om någon vred och banka på högra sidan vid revbenet. Tog en ipren och fick lite massage av mamma. Haha, kände mig som en 5 åring som gick till mamma för att man hade ont. Men de gjorde så ont så att jag ville börja grina. Mamma tror att de är gallan som spökar. Vilket jag inte hoppas på. Gick i alla fall och la mig tidigt för att de gjorde så ont.
Vaknade upp idag och kände inte av något alls. Skönt tänkte jag, de var väl bara maten eller något. Men nu sitter jag här och de börjar värka igen. Om det fortsätter så kanske man ska åka till sjukan och kolla upp de.
Men ska ta en värktablett nu och sova. Och sen hoppas på att de inte kommer tillbaka.

Vad som händer i veckan vet jag inte. Jag hoppas på att dom ringer från tranviken snart så att jag får jobba. Om han inte ringer snart så ringer jag själv ;P


veckan som gått..

Hallå!


Vad har hänt i veckan då. Jo, på måndag gjorde jag inget under dagen. Johanna systers kompis undra ifall jag ville ha ett jobb. Självklart vill jag de. Så hon tipsa om att jag skulle ringa till tranviken för dom behövde personal. Så ringde dit och bestämde att vi skulle mötas upp senare på kvällen för en liten intervju. Så mötte upp chefen på bigboy för att han var hungrig :P Han erbjöd mig jobb på direkten men problemet för mig var då att jag kommer få problem att ta mig dit ut eftersom jag inte har något körkort. Men eftersom han var behov av serveringspersonal så skulle vi lösa de. Så där kommer jag nog jobba hela sommaren i restaurangen.
Efter det tänkte jag åka hem men de var typ 20min innan bussen skulle komma. Så hörde med Emelie vad hon gjorde och då var hon på oscar med några. Så gick dit och satt dom tills det stängde och tog bussen hem efter de.

Sedan på onsdag jobbade jag på tranviken men de var typ inget folk där så det var jävligt lugnt. Stod mest bara och gjorde inget:P Fanns inget att göra heller satt. Så fick sluta vid 4 tiden.
Jobbade även på torsdag men då var de ännu mindre folk där. Tror de bara var 5 gäster i restaurangen på hela dan. Var inte många fler som bada heller. Så de fanns inte så mycket att göra då heller. Slutade även då kl 4. Åkte hem och duscha och fixade mig lite. Bestämde med Emelie att vi skulle sätta oss på en uteservering och mysa bara. Tina följde även med. Vi träffa på två kompisar till Emelie och följde med dom till invito och satt oss där. Tog en jävligt god strawberry daiquiri. Satt där tills dom stängde kl 11 sen gick vi upp mot memento. Stod ute ett tag och vela på om vi skulle gå in. Men till slut lessna både jag och Tina så vi gick hem ist.

Och igår på midsommar hängde jag med Emelie och hennes familj ut till kovland ett tag. Men det började regna så vi åkte ganska snabbt. När jag kom hem vila jag lite, var jävligt trött. Sen efter ett tag hoppa jag in i duschen och fixade mig. Sen kom Tomas och hämta upp mig och Emelie och åkte till Sanna. Hade det jätte mysigt och roligt där. Grillade och satt ute på hennes altan och myste :) Sen försvann solen på kvällen och mörka moln kom. Och självklart började det spöregna. Så vi gick in och fortsatte där. När klockan var vid 2 tiden så var alla lagomt trött, slutade med att vi såg lite på en film som gick på tv. Men sen somna Sanna och hennes kille. Så när filmen sluta så åkte jag och Emelie hem. Fick skjuts hem av en av Sannas killes kompis. Det var skönt att slippa gå hem;P

Idag har jag bara legat i sängen. Är galet trött och har ont som fan i ryggen. Kan inte gå, sitta eller stå. De värker hela tiden. Men tog en värktablett förut så hoppas de hjälper. Ska nämligen ut ikväll tror jag. Blir nog förfest hos Emelie sen får vi se vart de bär av. Om det ens är öppet någonstans ikväll. Det verkar ganska mörkt på den fronten. Men vi får se helt enkelt. Ska nog ta och hoppa in i duschen nu om jag ska orka med sen ;P







jobb

Godkväll :) haha


Jag är lite glad så jag kände för att skriva några rader här. Det är så att jag har jobb i sommar. Det är på tranviken. Dock finns det en nackdel med det hela. Tranviken ligger ju ute på en öde ö, haha. Så det är lite svårt att ta sig dit när man inte har körkort. Dumt av mig, ja vet. Och bussarna går knappt en gång i timmen. Så det kommer bli svårt att pricka in med jobbtiderna. Vilket kommer att bli från 12-18. Men det går varken någon buss vid 11 tiden eller någon buss hem vid 6 tiden. Men jag har sagt till om jag ska jobba så måste jag sluta vid halv 6 för annars kommer jag inte hem. Men det ska nog gå bra, för han var desperat ute efter personal. Skulle vilja jobba kväll också, men de blir ju ännu mer problem. Ett alternativ är att jag sover i en stuga där ute. Vilket jag kan tänka mig någon gång ifall de blir kris med personal där. Men ja, vi får se hur de blir.
Ska i alla fall jobba imorgon från 12-17.30. Skulle egentligen ha jobbat på midsommar men ingen är direkt villig att skjutsa på midsommar ;P
Men jag kommer nog jobba hela juli så de blir ju lite pengar :)


Men nu ska jag fortsätta med de jag gjorde förut, vad de nu va. Bye!



gårdag och idag

Slänger in ett litet snabbt inlägg nu.

Igår var morfars begravning. Det gick väldigt bra faktiskt. Var inte alls lika jobbigt som på farfars. Men de var en väldigt lugn ceremoni. Så det var skönt. Blev lite fika efteråt sen åkte vi hem. Klockan var väl då vid 5 tiden när vi kom hem. Gjorde inget speciellt när jag kom hem. Vi beställde hem mat för ingen orkade laga mat ;P Sen satt jag vid datorn som vanligt och tråka på. Tur nog var Ullis lite uttråkad som mig. Så jag åkte till henne någon gång efter 9 tror jag. Drack lite vin sen gick vi ner till hennes granne som hade förfest. Och efter ett tag kom Emelie också. Fick i mig två halv liters flaskor med vin. Så var lite lullig mot slutet. Blir så när man inte dricker ofta :P haha.. Sen skjutsa Emelie ner oss på stan så vi satt oss i öltältet på stan. Men de regna så de var inte så kul. Åkte hem vid 1 tiden. Somna ganska snabbt.

Idag begav jag mig med familjen ut till birsta för att handla lite. Tog först en sväng på clas ohlson sen ner till själva birsta där vi alla splittrades typ. Pappa gick till någon el butik, Emelie till Ikea och jag och mamma tog oss en fika på charm:P haha. Sen åkte vi alla till ica maxi för att handla mat. Men först svängde jag och Emelie in på skopunkten. Därifrån kom jag hem med två par skor. Ett par kilklackar och ett par sandaler. Men när jag gick in på skokanonen hittade jag ett par mycket snyggare sandaler. Så ska nog köpa dom också, för dessa blev gratis. Det är ju köp 3 betala för två på skopunkten. Så Emelie köpte också ett par skor så fick mina sandaler gratis;P Men jag ska sätta dit nitar på dom så blir dom lite snyggare iaf. Efter de åkte vi hem och nu sitter jag här och väntar på maten.  Det blir grillat kött med potatisgratäng, mums :)
Sen ikväll ska jag till sandra, får se vad vi hittar på :)


Dessa skor köpte jag:

paus


Tror jag kommer ta en paus från bloggen under sommaren nu. Var länge sen jag skrev och de kommer ta ännu längre tid innan jag skriver något vettigt här.. Kommer nog skriva om de händer något kul eller så. Men annars blir det nog inte så mycket..

För jag har tagit studenten!!


Nu har man tagit studenten då :D Underbar dag var det. Dock var man jävligt seg mot kvällen eftersom man hade varit uppe sedan 6 på morgonen:P
Gick ut trea på trappen också:D

Blev utgång igår med. Åkte ner till emelie vid halv 8 kanske. Efter ett tag kom marcus och andreas och sen filip. Andreas och marcus gick ner till stan ganska snabbt. Men senare så kom de massa folk. Hade jätte kul. De var verkligen jätte länge sen jag skratta så mycket :D Det behövdes verkligen. Fast sen kom det två kompisar till ida som var jävligt jobbiga. Blev nästan fight där ett tag. Men som tur fick ida bort dom. Sen gick jag, emelie och filip ner till stan. Rolig promenad var de, haha. Gick till stads direkt. Dansa lite och så. Tiden gick ganska snabbt, fast vi gjorde ju ingen speciellt så jag vet inte varför de gick så snabbt:P Tog iaf sista bussen hem, somna direkt typ när jag kom hem.

Och nu idag har jag bara legat i sängen. Det regnar ute så man känner inte för att göra något.

vila i frid moffa


Allt känns lite jobbigt nu. Fick ett samtal av mamma tidigare idag som satt på sjukhuset. Inget roligt samtal, morfar har dött :(.. Man kände väl på sig att de inte var långt kvar. Men de är inget man vill tänka på. Han har legat på sjukhuset ett tag nu. Jag är glad att jag fick träffa han förra fredan en snabbis. Men de är ingen rolig syn att se sin sjuka morfar ligga i en sjukhus säng. Då när jag träffa han så trodde jag inte att de var så här kort tid kvar. Men sånt går väl inte att förutspå.
Det känns ändå ganska skönt att veta att han slipper lida mer. Men de är absolut inge kul att förlora någon. Det känns ännu jobbigare att de bara var ett halv år sen farfar gick bort. Alla bara försvinner.

Sen att man tar studenten på torsdag är inte så kul. Just nu vill man inte fira något. Fast de kan ändå vara bra. Då håller jag mig sysselsatt. De är mitt sätt för att inte tänka på de och gå vidare. Sitter jag bara hemma så kommer jag bara tänka på det hela tiden. Och de klarar jag verkligen inte av.



Vila i frid morfar

* 321211 - † 100607


helgen

Hallå!


I fredags tränade vi på dansen till guldtrofén. Så nu har vi fått ihop hela dansen och de ser bra ut. Vi avslutade dans träningen vid två tiden. Åkte då hem för att duscha och fixa sig för lärarmiddan. Åkte ner till våningen vid halv 7. Satt ute på terrassen ett tag första sen gick in till bords och satt oss. Åt mat och prata på. Riktigt kul var det :) Satt kvar på våningen tills vi gick till allstar för att fortsätta kvällen. Var bara folk från min klass som gick ut. Fast tror några ur b-klassen kom senare. Men vi satt mest ner och prata och körde någon variant av "jag har aldrig". Haha, kul var det :) Var ganska trött så tog kvart över 2 bussen hem.

Sen på lördag så låg jag i sängen hela dan och sov typ. Haha, fattar inte varför jag var så trött. Men sen vid 4 tiden nån gång hoppade jag in i duschen och fixade mig lite. Sen åkte jag ner till biteline för att käka med syster och Johanna. Emelie(syster) fyller ju år så vi fira henne lite. Blev jävligt mätt, så man mådde inte så bra efteråt:P Men åkte hem och bytte om och sen gick vi ner till Johanna för att förfesta. Satt ute på hennes gård. Emelie, Milla och Filip kom även. Så vi satt där hela kvällen tills vi åkte ner till stan. Gick till allstar, men där var de ganska dött. Sen var väl ingen direkt på humör. Men vi gick runt lite, dansa och så. Tog kvart över 2 bussen hem och sov.

Och nu sitter jag här och är jävligt trött igen. Snart kommer de nog främande eftersom Emelie fyller år. Kommer nog bara vara hemma hela dan. Lär väl somna tidigt ikväll.


torsdag..

Hej!

Gick ner till stan med Emelie förut. Jag var på jakt efter en kofta eller något som jag kan ha till studentklänningen. Efter mycket letande hittade jag en på hm. Så då köpte jag den, var lite less på att jag inte hitta något. Så tog typ första bästa. Gick till Emelies jobb och åt lite sen gick vi och sola. Så nu börjar de arta sig lite. Hinner med tre solningar till innan studenten. Får använda lite bus också. Men sen så ska jag nog inte se ut som en blekfis:P..

Nu sitter jag här och luktar solarium, usch! Men ska ta och hoppa in i duschen snart. Sen får vi se vad som händer ikväll.

Och imorgon från 11-16 ska vi i klassen träna på dansen. Lite länge kanske, men de lär väl inte hålla på så länge. Sen blir de hem snabbt och duscha och göra sig iordning för lärarmiddag :) Längtar jätte mycket. Efter de blir det nog en utgång.

kubbspel mm

Hallå!


Har haft problem med datorn så har inte suttit så mycket. Förutom när jag har lånat systers dator. Sen har jag varit ganska upptagen på dagarna. Dock har de ju bara gått 3 dagar sen sist:P

På måndag blev de en promenad ner till stan med Emelie för att sola på ego. Därefter for jag hem och duscha sen snabbt till Sandra för jag skulle hjälpa henne med Lucas medans hon tvätta :) Så tillbringa nästan hela dan där. Tog en liten promenad för att få Lucas att somna. Lagade mat, korv i ugn med potatismos. Satt och prata på som vanligt :) En mysig dag vill säga:) Tog sista bussen hem från Sandra. Men hoppade av vid Emelie så hon kom upp och mötte mig. Sen gick vi en liten promenad runt skönsmon. Visade henne runt lite i mina barndomstrakter, hahaha.

Sen igår tog jag mig en sväng på stan med syster. Köpte ett par leggins till mig och en present till henne. Och hon köpte en studentpresent till mig. Jag själv som valde ut den :Dhaha. Åkte hem och tog de bara lugnt ett tag. Åt lite sen vid 7 tiden gick jag ner till Emelie för att spela kubb :) Milla var redan där, sen så lite senare kom Rebecca så då gick vi upp till parken och spelade. Senare kom Jacob och Fanny. Spelade några gånger sen blev de så kallt så vi gick in till Emelie. Fanny och Jacob åkte efter ett tag. Sen vid halv 11 gick vi ner till donken. Rebecca gick hem och Milla var tvungen att ta bussen hem. Så jag och Emelie satt ett tag på donken och käka. Sen gick vi hem igen.
Emelie följde med mig en bit sen gick hon hem.


Och idag har jag inte tänkt göra något speciellt. Får se om något dyker upp helt enkelt :)

RSS 2.0