Darin

Jag är som barn på nytt. Ögon & örongodis ju. haha, är små kär i Darin nu;)


Kanye west

Ny kärlek : Kanye West - Street lights


Torsdag 26/2-09

Det blev ändrade planer igår. När jag kommer hem så frågar emelie om jag ska med hon och mamma på stan. Orkade inte och hade egentligen inte tid. Men man säger ju inte nej till goo mat;) Gick runt ett tag där. Fick faktiskt med ett par skor (se bild). Men ska lämna tillbaka dom för att dom var förstora. Men skit snygg var dom, synd. Tror de inte fanns nån mindre storlek heller. Aja, efter vi hade gått klart gick vi ner till norrlandskällan. Jag åt kyckling filé med klyftpotatis och glass till efterrätt. De var mycket gott, och mysig. Inte varje dag man käkar mat på stan faktiskt. Kom hem nån gång vid 8, och då orkade jag inte plugga. Haha, så ovanligt av mig. Ist låg jag och kolla på tv och somna nån gång efter 11.

Idag(torsdag) började vi med engelska. Gjorde inte så mkt där, kollade på film m.m. Sen hade vi lunch och då vare kyckling filé med klyftpotatis. Haha, precis de ja åt igår:P. Efter de hade ja musik. Och vi fick världens jobbigaste uppgiften enligt mig. Vi ska bilda en jädra grupp och skriva en egen låt. Och spela in den..?!:O haha, de var ju kul att höra. Sen så ska alla spela nått instrument som man inte kan. Men jag kan ju ändå inte spela nått.
Så jag står för pianot. Måste lära mig att spela det nu. Lär ju bli kul. Fan va sämst jag är! HAHA. Aja, får väl se hur det kommer höra i slutändan. Förresten så går de inge bra för min grupp. Satt typ halva lektionen och bara små fnissa. Kan ju inte påstå att någon av oss är någon låt skrivare. Det ända vi kom fram till på lektionen var hur versen skulle låta:Phaha
Efter musiken hade jag trafikant och vi fick tillbaka provet som vi gjorde sist. YEES! Jag fick godkänt på de. Haha lycklig jag blev med tanken på hur det gick på förra. När jag slutade hämtade pappa upp mig och vi åkte och hämta mamma. For ut till skopunkten och jag fick med mig tre par tygskor. Haha, dom där jädra tygskorna. Måste sluta köpa asså. Tror jag har säkert upptill 15 par typskor nu. Köper bara tygskor nu för tiden ju. Har i alla möjliga färger. Gul, röd, svart, lila, vit, blåa. Sen har jag flertal i alla färger också. Oj, näe nu måste jag sluta köpa skor. Får bli dom sista som jag köpte där... Tills sommarna iaf:Phaha.

Och imorgon är det fredag och sista dan innan lovet. Gött! Då blir det restaurangen. Efter de har jag prov i servering, som jag försöker plugga på nu. Vilket inte går bra, ist sitter jag här och skriver:P. Och sen på kvällen tror ja att jag skulle hitta på nått med Anna...? och kanske emelie. Men de får vi se om de blir av.
Och på lördag så ska jag upp tidigt för att träna barnen. Och på kvällen eventuellt äta på stan med sandra & emma.. Om de ens blir av:P




skoDom fast i mörkblå.. Snygga va? (Tygskorna finner ni på skopunkten.)

sitter på skolan..

Tjena! Nu sitter jag på skolan och har natur. Inte roligt direkt. Vi har grupparbete om energikällor nu. Så jag och emelie ska skriva om vindkraft. Jätte tråkigt, plus att emelie har gått så jag orkar inte göra något mer:P haha.

Slutar snart tror jag. Då blir det att åka hem och äta. Är super hungrig, var jätte äcklig mat på skolan idag. Åt bara lite sallad. Så ska göra nått att äta när jag kommer hem. Sen efter de måste jag sätta igång med plugg. Har serverings prov på fredag. Blääää!

Oj, nu börjar alla gå. Tror vi får sluta nu. Ska gå... HEJ!

Slide show

En låt som jag har fastnat för är T.I ft John Legend - Slide show



Fyfan va bra den är. Mycke kärlek till den(a)

update efter 100år!

OJOJOJ! Nu var det ett jävla bra tag sedan jag skev:O Inte bra där ju. Jag som skulle hålla den här bloggen uppe. Blev inte lyckat kan jag påstå. Men nu börjar jag om på nytt. Denna gång ska jag faktiskt skärpa mig. Aja.

Det har säkert hänt mycket sen jag skev här sist. Men inget som jag minns dirket. Har väl bara varit det vanliga. Skola och ..... ehh, inte mycket. Blivit nån basket match hit och dit som man har kollat på. Sen så har jag faktiskt börjat gått på dragons igen. Gick typ på varje match förra säsongen. Men denna säsong har det varit dåligt. De var lite tråkigt att dom förlorade hela tiden förut. Men nu börjar dom vinna matcher, så då känns de lägligt att gå igen. Haha, dum ja är;) Aja.

Nu är det bara en vecka kvar sen har jag sportlov. YEES! Fyfan vad skönt det ska bli. Är så jädra skol less nu så det finns inte. Går skit för mig även. Ligger efter skit mcyket i skolan känns de som. Typ tre prov som jag har missat, och så har jag kvar grejor i svenskan som skulle ha varit klart förra veckan egentligen. Fick även ig på första trafikantprovet. Blää! Går fan inte bra nu eller. Det går bara neråt hela tiden. I ettan och halva tvåan var jag jätte duktigt tyckte jag. Fick massa VG:n och MVG:n till och med.  Nu får jag knappt G på proven och i ämnerna. Även med närvaron, den var typ felfri i ettan. Nu är de bajs. Inte i närheten av 20% dock, men den kunde ha varit lägre än vad den är nu. Måste rycka upp mig. Ingen som kan ge mig sig lite energi så jag orkar med skolan? Det känns lägligt att ett lov kommer nu. Blir kanske stockholm då, vet inte säkert. Men jag hoppas på de den här gången. Skulle vara skönt att komma bort från tråkiga sundsvall. Men aa det återstår att se. Men håll tummarna åt mig;) haha

Sista skol veckan nu innan lovet ser ut så här: Imorgon (måndag) har vi friluftsdag. Det innebär pulka:D haha lite små kul så där. Ska vara i hulibacken..? sämst, jag ville vara i sidsjön. Alla andra lär vara där. Men aja, ska bli skönt att få göra något annat än att sitta vid en skolbänk. Sen på tisdag har jag sovmorgon till halv ett. YEES! Då har jag bara två lektionen, storkök och gympa. Så de blir skönt. Sen på kvällen ska jag på sporthallen och kolla på dragons. Och på onsdag börjar jag 10 och slutar nån gång vid 3. Inget speciellt den dan förutom prov i natur:( döda mig, orka plugga..?! På torsdag har jag bara engelska och musik. Sen på fredag äre köket som gäller. Är i kallskänk, där det är roligaste för då får man göra förrätter och efterrätter:) Sen på helgen ska jag träna barnen och kanske hitta på något med anna och emelie. Eller så blir det middag med emma och sandra. Sen har jag lov:D

Nu blir det nog sängen snart. Måste upp tidigt för att jag ska hinna göra fikat innan jag åker.

Just ja, är typ 100år sen dock. Men grattis till körkortet Sandra:D och till lillbebisen som kommer till sommarn:)

Soran Ismail

Den där Soran är skön han:D






RSS 2.0