Less är bara förnamnet!

Nu har jag en sån där less period igen. Då när inget går bra. Alltid nått som dyker upp och gör mig less. Eller när skolan allmänt gör mig arg och less. Då jag bara vill gå och dö eller nått. Just så känner jag nu. Finns inget som kan göra mig glad nu känner jag. Jo, om nån sa att skolan inte var viktigt eller om de fanns så mycket annat än skolan man kunde göra.
För just nu sitter jag här och pluggar till två prov som jag har imorgon. Men jag har inte ork, och för den delen kan jag inte koncentrera mig. Det går verkligen inte, hur mycket jag än läser förstår jag verkligen inget. Och jag har inte ens börjat på det andra provet. De orkar jag verkligen inte.

Varför kan man bara inte leva utan problem? Varför måste man alltid ha något att klaga på? Är det så gud har skapat oss? Att vi ska ha något att klaga på. Eller att man har tankar om allt? Inte för att jag tror på gud, men ibland undrar man verkligen.....Det är något att tänkta på.....................Önskar jag själv kunde sluta vara så jädra fördomsfull och sluta gnälla över allt. Snälla hjälp mig. Detta är ett rop på hjälp!!!

Näe, nu tror jag ska gå och dö.

Ses om jag återupplivas eller nått. Bye!

Stampa med Leroy!

HAHAHAHAHAH.. Jag tror ja inte har sett något roligare.. Jag älskar när han kommer till pingisen:D haha fyfan vilken härlig kille:P

Stampa med Leroy

Helgen

Hallå! Vad händer? Jag är iaf på gott humör även fast jag sitter här och pluggar nu. Tror det är vår/sommar känslan som slår till;)

Tänkte berätta lite om helgen.
I fredags börja jag så klart med skolan. Där vi hade nationella i engelska, gick typ skit. Efter de var det lunch och sen teori i köket/servering. Efter skolan drog jag hem, duschade och åkte iväg till sporthallen med tina för att kolla på dragons. Dom vann;D Riktig bra och spännande match var det. Efter matchen gick vi in till stan för att ta bussen hem. När vi väl stog där och väntande såg vi alla som klev av på navet och skulle ut ikväll. Så fick vi för oss att vi ville också ut. Så när vi sitter på bussen hem smsar tinas syrra henne att hon skulle till nån fest i bodsvedjan. Så vi hörde om vi kunde följa med och de fick vi. Så när ja var hemme bytta jag om lite snabbt och gick ner till tina. Typ tog en drink och sen for vi ner till stan, gick in på OK för att köpa lite dricka. Sen åkte vi till bodsvedjan. När vi träffade lisa (tinas syrra) så sa hon att festen var utomhus. Trodde jag skulle dö.. haha okej nej, inte dö. Men de var jävulskt kallt ute. Aja, vi kom dit och vilken hittar ja inte där. Jo min klasskompis Julia. Så det var kul:D Nån man kände iaf. Var inte där så länge eftersom de var så kallt. Så vi drog ner till stan ist. Gick direkt till Irish, och där hittar jag ännu mer klasskompisar;D Sen träffade vi filip..? tinas kompis, så han hängde med oss där efter. Blev att vi stanna där ett tag.  Vi skulle egentligen försöka komma in på oscar men de var inte värt. Såg inte ut att vara nå kul där. Så vi drog tillbaka till irish igen. Sen när de stängde drog vi ner till bk och var där ett tag. Vid 3 tiden gick vi till navet för att ta bussen hem. Hann även med en liten pizzaslice. Sen åkte ja hem och sov.

Och i lördags åkte jag och träna barnen vid 11 tiden. Sen resten av dan dega jag bara.
Och nu idag har jag inte gjort något typ. Suttit här och pluggat lite. Ska snart gå och kolla på tv, lär bli liggandes framför den resten av kvällen.


Senaste

Äntligen kan jag säga att de är vår här. Yees! Det gått fram och tillbaka det där med våren & vinter. Ena dan är det ingen snö och de är varmt. Nästa dag snöar de. Näe de har varit jobbigt, men nu kan jag verkligen säga att de är vår & snart sommar:D:D..hihi.

Asså de går inte bra med mitt bloggande märker jag. Jag säger hela tiden att jag ska engagera mig i bloggen. Men de händer fan aldrig. Sorry, för er som läser. Även om de inte är många:P. Jaja.

Nå, vad har hänt, jo de var lov förra veckan. Jag sa att jag skulle plugga och övningsköra. Inget av de hände typ. Jo jag övningskörde lite, men de var inte mycket. De går verkligen inte bra för mig asså. Jag har kört lite på vägarna här i skönsmon. Men jag är så jädra rädd när jag ska köra i trafik. Så jag började köra på gärde igen:P Men nu tror jag att jag ska kunna köra på vägarna igen. Jag ska nog köra med pappa hela april ut och lite av maj. Sen ska jag nog skriva in mig på körskolan. Så får se hur de ska gå;)

Skolan började i måndags som sagt. Med en lektion, engelska. Gjorde inte så mycket där. Sen for jag hem, sen vid 3 tiden åkte ja ut och körde lite. Gick väl bra, lite jobbigt att köra på gärde. Men som sagt ska jag ju börja på vägarna igen:P Ingen som vet nått ställe med lite trafik som man kan köra på?;)  På kvällen gjorde jag inte så mycket. Plugga lite och kollade på tvn. Sen igår var jag hemma för den där bajsmagen. Hihi, ibland hatar man verkligen att man är tjej. Jaja.
Och idag när jag kommer till skolan klockan 10. Så kommer min mentor in och frågar: Malin, vart skulle du vara klockan halv 10 idag? HAHA jag skulle ju ha utvecklingsamtal ju. Hade totalt glömt de asså. Men som tur har vi bara grupparbete på alkoholen. Så jag kunde ha det då ist. Gick väl bra, inget speciellt behövdes tas upp. Så de gick fort. Sen har väl skoldan flytit på som vanligt. Hade prov på natur, vilket gick skit:P Så lär väl får göra nått mer om jag ska få G. Men en bra nyhet var att jag fick VG på alkoholprovet:D Yees!

Näe, nu börjar roomservice. Byebye!

Beggin

Tja, är tillbaka nu. Var ju ett tag sen jag skrev. Lite bloggtorka blev det ett tag. Men nu är det nya tider. Våren är här för 4:e gången.. eller?! Så nu hoppas jag verkligen att våren stannar så att sommarn kan komma. Jaja, ska väl berätta lite som har hänt på senaste..

Ehh, vart ska jag börja;o..Jo självklart har det varit skola. Booooring as usual! Och mycket plugg. Men nu är det lov:D:D:D:D:D:D:D:D YEEEEES! Fyfan vad härligt, ska ta vara på detta lov. Inte bara sitta hemma och ruttna som vanligt. Lär mest bli att jag övningskör dock. Men de behövs. Sen måste jag plugga också, så lite hemma sittandes blire. Aja. vad mer har hänt.. Jo, har varit ut på krogen några helger nu. Vilket är väldigt ovanligt för mig;o.. Men skoj har det varit. Var till Tinas kompis förra helgen och sen drog vi ner på lyset. Riktigt rolig kväll faktiskt. Dock inte när vi fick stå typ en timma i kön på subway. Men de vare ändå värt;) Aa sen så hade vi sesam-dagar nu i måndags och tisdags. Dvs, sex&samlevnad. Var ganska okej, skönt att slippa plugga massa iaf. Olle waller var där och föreläste också, lite små kul de.
Sen har det nog inte hänt något speciellt. Eller jo, sundsvall dragons gick till final. Så nu är det bara att vänta till imorgon och se vilka dom möter i finalen. Ja hoppas på uppsala, tror de är större chans att dragons vinner då. Men aa, det återstår att se.

Ja, de var allt jag hade för stunden.


Jo, denna låt måste ni lyssna på!

Madcon - beggin

RSS 2.0