kreta resan


Japp, då var hemma igen efter denna resa. Åkte på torsdag morgon ner till arlanda där vi tillbringade många timmar på. Drygt var det. Men äntligen blev kl 5 och vi lyfte. Kom till kreta vid 10 tiden på kvällen. Åkte till hotellet och lämnade alla saker sen gick vi ner till stan..? Köpte lite frukost och gick upp igen och sov tror jag. Dan därpå vaknade man utvilad och gick ut till poolen. Vi hade bästa läget till poolen. Bara klev ut ur fönstret så hade man poolen där. Tror jag aldrig använda den "riktiga" vägen till poolen ;P. Så där låg vi och sola och bada hela dan. Gick ut och käkade senare på kvällen. Efter det tog vi en sväng ut för att se vad det erbjöds på krogarna. Gick till ett ställe först men det kostade 70kr för att gå in så vi sket i det. Och gick till eclipse ist. Tog en drink nere och gick sedan upp för att dansa lite. Gick hem ganska tidigt för alla var ganska trött.

Samma visa på lördagen, gick ut till poolen och låg där hela dan. Träffade på två norska tjejer som också bodde på hotellet. Dom fråga lite om hur det var här och så. Så Emelie bjöd in dom till oss för att förfesta på kvällen. Så gick och käkade på kvällen och gick sedan upp till hotellet igen.. Mördar backa upp alltså!! haha.. Satt iaf där ett tag, spelade lite drickspel och så. Gick sedan ner till eclipse igen där det gick utför för alla tror jag. Mest för Emelie ;). Men hade jätte kul den kvällen :) Gick hem med Trine och Ace för Emelie och Sanna ville stanna kvar ett tag. Så vi tog ett nattbad när vi kom hem. Gick sedan och la mig. Resten blir historia, eller så får ni läsa på Emelies blogg om hon vill berätta:P..

Alltså jag orkar inte skriva vad vi gjorde varje dag. På dagarna låg vi vid poolen sedan på kvällen gick vi ut och käkade. Gick ut eller bara tog det lugnt på hotellet.

Men det var en skön vecka med mycket värme och vatteeen!! Men nu är det skönt att vara hemma. Tillbaka till sin egna säng och familjen :) haha.
Justja, det blev sthlm för mig och Emelie efter vi kom hem. Så vi gick runt där och virra runt i stor staden. Gick vilse ganska många gånger vill jag säga. Inte kul!! Men hemma oskadd är jag iaf. Förutom att jag trodde jag skulle drunkna när vi badade i havet en dag. Och flasha gjorde jag. Inte heller så speciellt kul.

Men nu blir det att återgå till verkligenheten med jobb och andra saker. Ska ringa till jobbet imorgon och säga att jag är hemma och vill jobba :Dhaha. Så det är väl de som kommer hända framöver. Plugga teori ska jag också göra. Nu fan ska jag ta tag i det här!!!


åtta timmar kvar



Nu är det enbart åtta timmar kvar till våran resa börjar :). Jag är klar med packningen, iaf vad jag anser. Dock har jag nog inte fått med allt. Men de skiter jag i nu. Orkar inte packa längre, så väskan är stäng och så förblir den.

Imorgon bitti kl 5 går tåget ner till arlanda. Sen är det bara ca 100 timmar kvar till flyget går. Kl 5 på dan går det. Gick inga andra tåg som passade in så de fick bli den. Men de gör inte så mycket. Vi kan nog fördriva tiden.
Vi kommer hem igen den 26e och då stannar jag och Emelie kvar i sthlm två nätter för att besöka grönan och prova på sthlms uteliv. Och självklart blir det shopping. Får ju lön när vi kommer hem, lagomt bra där :)

Nu ska jag fixa lite småsaker som ska ordnas till imorgon. Sen blir det att sova. Ska upp halv 4 imorgon satt.

packning

Nu är det bara en dag kvar kan man säga. Sen åker man till kreta :D..
Idag blev de jobb från 6-12. Världens lugnaste dag, på dessa 5 timmar hann vi med 4 fika pauser. Hahaha, det är bra gjort de. Det innebär att det absolut inte finns något att göra. Var ungefär bara 100 gäster idag. Vilket är en stor skillnad från de 400 gäster som det har varit nästan hela sommarn. Man har blivit van att stressa sönder och alltid ha något att göra. Till att inte göra något, haha. Fast de är ju ganska skönt ändå. Men lite jobbigt att bara stå och inte göra något. Men till veckan så börjar luncherna så då blir de lite mer att göra. Dock är jag ju inte hemma till veckan;P Men de blir väl jobb när jag kommer hem.

Aja, åter till dagen. Efter jobbet åkte jag hem och tog en snabbdusch sen ner till stan igen. Mötte upp Emelie och gick runt på stan och handlade lite nödvändiga saker. Sedan kom Sanna ner så då gick vi upp till forex och växlade pengar. Gick och köpte en undervattenkamera. Sanna åkte vidare till birsta och jag och Emelie gick till donken och käkade mat. Efter ett tag hämtade pappa upp mig så for vi till mammas jobb och hämtade henne. Åkte till brista för att handla lite saker på apoteket och så.
Åkte sedan hem för att tvätta packa. Har kommit en bit med de nu, men har konstaterat att jag har allt för mycket med mig redan nu. Så nu har jag gett upp. Packar resten imorgon om jag orkar.. Blir iaf att sova ut imorgon. Den som väcker mig tidigt kommer de blir synd om. Tror jag stänger av telefon, och drar ut hemtelefon :P De blir nog bra de.

Tänkte slå av den här snart och sova lite. Så, godnatt!

evigt tjatande



Det är alltid ett evigt tjatande. När jag inte har ett jobb då tjatas de på som bara den att du måste hitta jobb, jobb, jobb, jobb.. Så låter det då. Sen när man väl blir erbjuden jobb och de kan vara svårt att ta sig dit eftersom jag inte har körkort. Ja då blir de massa tjat om, hur ska du ta dig dit? Jag tänker inte skjutsa dig, du måste ta ansvar för dig själv. Hur skulle du göra om jag inte skulle ha körkort? blablabla.. Alltså sluta någon gång. Var glad att jag ens får jobba. Det är inte så jävla enkelt att hitta jobb i denna sketna stad.
Ska sticka härifrån så fort jag kan.. Är så jädra less nu.....

Inga framsteg..



Ska det vara så svårt att hitta ett någorlunda billigt hotell/vandrarhem i sthlm 26-28/8?!!
Tydligen, för jag hittar då inget ledigt. Är det något speciellt i sthlm då eller? Suurt!!

Så nu kommer ännu ett dilemma som ni borde vara van vid nu;). Ska man bara stanna en natt och inte hinna med något typ. Eller ska man skippa sthlm helt och kanske åka ner senare. Men då känns det som att de aldrig kommer bli av. Så de här suger ganska hårt nu!! Har hittat typ ett ledigt rum dom dagarna men då var det lite dyrare. Så får se om Emelie går med på de eller inte. Hoppas!!! ;)


Förövrigt än att bara leta hotellrum så gör jag inte så mycket. Skönt med lite ledighet. Blir lite jobb nu innan jag åker så måste passa på att fixa det mesta inför resan nu när jag är ledig. Lär väl inte orka sen när jag jobbar :P

Imorgon ska jag till Sandra och hjälpa henne med Lucas medans hon tvättar. Blir middag där, så de blir en heldag där :). Sen på torsdag måste jag besöka stan och birsta. Sen blir det jobb. Dock vet jag inte om jag börjar på fredag eller lördag. Måste ringa och höra med dom sen.

Nu ska jag återgå till sökandet ett tag. Sen ger jag nog upp..

jobb, kreta, sthlm

Hallå!

Då var ännu en vecka slut. Som har bestått av lite ledighet och jobb. Inget märkvärdigt sådär. Nu är det bara en och en halv vecka kvar tills jag åker till kreta :D..
Är ledig nu fyra dagar. Sen jobbar jag fre, lör, sön, mån och tisdag. Sen på torsdag bär det av till kreta. Så nu när jag är ledig lite blir det stan och leta lite kläder och sånt som är nödvändigt att ta med på resan.

Är sjukt peppad för att åka. Räknar dagar typ;P.. Dock vill jag inte kliva upp kl 4 på torsdagmorgon, eller natt snarare. Men sånt får man väl ta. Tåget går då ner till sthlm. Kommer dit vid 8 tiden och planet går inte förrns kl 5 på dan. Men vi ska nog kunna fördriva tiden på arlanda. Lär nog ta en tag att hitta runt där först. Anländer i kreta någon gång vid 11 tiden skulle jag tro. Blir väl att checka läget då. Kommer nog vara ganska trött. Är där iaf en vecka så åker hem igen på torsdagen. Sen om jag får som jag vill blir det nog att vi stannar i sthlm en eller två dagar. Nu hoppas jag bara på att vi hittar ett billigt boende så Emelie vill stanna med mig;P Annars får vi se hur det blir. Kanske tvingar dit systern min. Hon slutar faktiskt jobba precis när jag kommer hem så hon kan komma ner då tycker jag;) haha.

telefonkö

Hallåhallå!

Sitter här och väntar i telefon på att få komma fram till afm. Låg på plats 60 när jag ringde. Nu ligger jag på 30, men det går framåt. Skrev ju in mig i mitten av juni efter studenten. Då hade jag inget jobb. Men nu jobbar jag ju så måste ringa och meddela de. Sen skulle jag egentligen gå på en jobbmässa om fjälljobb i augusti. Men det prickar in så bra, samma dag som jag landar i svergie efter kreta. Hade varit bra om jag hade kunnat gå. Vore askul om man kunde få ett sådant jobb. Men om jag inte har jobb nu i höst så ska jag höra för mig själv och se om de går att fixa ändå.

Nu ligger jag på plats 15. Lite snabbare skulle de ju kunna gå;P

Ska iaf jobba fredag, lördag och söndag. Sen blir det nog jobb hela nästa vecka. Kanske ledig en dag eller så. Beror på om jag vill vara ledig någon dag. Men eftersom jag åker bort näst,nästa vecka kan de vara bra att jobba hela nästa vecka och vara ledig veckan jag åker. Vi åker på torsdag så då kan jag fixa allt som behövs den veckan. Kan ju visserligen jobba åtminstonde måndag och tisdag. Men ja, vi får se hur de blir. Om jag stannar kvar i stockholm efter jag kommer hem så får jag ju mer pengar till de;P

Precis när jag hade skrivit klart de kom jag fram. Så nu har jag pratat med dom. Blev kallad till möte den 16e så ska gå på de ändå.

Jaja, ska väl göra något vettigt nu. Kanske duscha om jag orkar, annars får de bli senare :P

RSS 2.0