jobbhelg

Yes, då var ännu en helg över. Nu är det mindre än två veckor kvar till studenten :)

Denna helg har bara bestått av jobb. Vilket jag gillar :) Jobbade på Aveny. Jobbade kväll på fredag, vilket jag skrev i förra inlägget;P. Sen på igår jobbade jag frukost och lunch. Så började kl 9 och slutade vid 3 tiden. Sen idag började jag halv 8 och slutade vid 3 tiden igen.
Nu är man lite små trött, och slut i fötterna. Men de är inget som går över.

Nu i veckan som kommer ska jag nog bara ta det lugnt. Invänta fredag då vi har lärarmiddag :)

byebye!

tors, fre...

Hallå!

I torsdags så var jag på norra med klassen och B-klassen. Gick en liten frågeslinga som var om våra lärare. Haha, as sköna frågor. Sen spela dom brännboll, skippa de ja. De regna ju så ville inte springa och ramla som vissa gjorde, haha. Sen åt vi korv och sen fick vi sluta. Sen på kvälla for jag och träna barnen. Sista träningen, så barnen fick möta sina föräldrar i en match. Sen fika dom och sen sa vi farväl, haha.

I fredags klippte jag mig, och färga de. Behövdes verkligen. Men jag saknar mitt lång hår;( Visst, de är fortfarande långt, men inte lika långt som förut.. haha.. Klippte typ 2dm, så de försvann ganska mycket. Men de växer väl ut snart igen;P Efter de åkte jag hem och käka lite snabbt sen skjutsa pappa ner mig till Aveny för jag skulle jobba. De var 10års jubileum. Från dess man gick ut nian. Så de var folk från alla skolor här i sundsvall. Så de var jätte mycket folk där. Så de blev ju att springa runt där ganska mycket.. Ont i fötterna hade man mot slutet. Men de äre värt. Pengar ju :D Började vid 4 och fick sluta halv 2 på natten. Så tog kvart över bussen från stan för jag orkade inte gå hem.. Sen var de hem och lägga sig direkt för jag skulle upp kl 8 för att jobba frukost där. Så idag jobba jag från kl9-15.00. När jag kom hem var jag så trött så jag la mig i sängen och dog lite. Sen efter mycket velande och gnäll tog jag mig en dusch. Sen satt jag mig på sängen igen och gnällde lite för jag orka inte klä på mig:P haha. Men tillslut fick jag på mig lite kläder:P

Nu sitter jag här och väntar på maten för jag är dööhungrig!!
Får se om jag orkar ta mig ner till Emelie sen för att vara lite social med dom som ska dit. Dom ska ut sen satt. Jag skulle ha följt med egentligen, men börjar halv 8 imorgon så de känns inte så lockande då;P

Men ja, nu ska jag gå och tjata lite på maten :) haha

två veckor kvar nu..

Hallåhallå!

Nu är vi inne på sista skolveckan. Betygen sätts på fredag så nu måste man ligga i. Har bara en uppgift kvar i svenskan som ska gå snabbt att göra. Sen är jag klaaar!! (hoppas jag) haha.
Och nu är det bara två veckor kvar.. Shit, sen tar jag studenten :D Fan vad skönt!
Det som står på schemat innan vi går ut är. Imorgon har vi avslutning med klasserna på Altinska. Då ska vi vara på norra och grilla och så..
Sen den 4e juni har vi lärarmiddag. Längtar tills dess :) Då samlas hela Altinska på våningen och äter mat och har de trevligt ;D Sen veckan därpå går vi ut. Så, så ser de ut. Alla andra dagar kommer jag bara ta det lugnt och hoppas på bra väder :)


Förut idag tog jag mig en promenad ner till stan med Emelie och solade. Efter vi hade solat gick vi till biblan för jag skulle lämna tillbaka en bok. Sen åkte vi hem. Skulle egentligen ha suttit på biteline med några ut klassen nu snart. Men kände inte för de. Har ändå inga pengar typ, så lika bra att spara;P


mösspåtagning och annat..

Hej!

Har jag skrivit om mösspåtagningen som var förra veckan? Om inte så gör jag de nu..

Det var mösspåtagning på onsdan. Dom flesta ur klassen samlades hos Felix på morgonen. Kom dit vid 10 tiden. Börja dricka lite och bara prata. Jag var dock inte på något humör då på morgonen, ville mest sova;P Sen någon gång efter 11 tiden gick vi ner till torget där alla studenter var. Sjöng, dansa och bara hade de roligt. Regna börja de göra också så man blev något blöt och varmt var de.. Haha. Efter de gick vi upp till Altinska ett tag sen ner till donken för att käka lite. Efter de åkte några till Ida och jag for hem först och duscha och åt lite. Sen gick jag bort till Ida. Satt på Idas altan i solen och myste på. Senare på kvällen kom dom andra i klassen. Mysigt var de :) Några stack vid 9 tiden för dom skulle in på stads. Och vi andra drog någon gång vid 11 tiden tror jag. Jag, Sandra och Emelie stog ett tag och fundera på om vi skulle dra in till stan eller inte. Men tillslut gick vi ner. Gick runt lite sen drog Sandra hem. Så jag och Emelie tänkte gå till Allstar, men dom stängde precis då. Så drog hem och sov ist. Skönt de med.
Men hela dan var riktigt skön. Vill ha flera sånna dagar med klassen :)


Har inte gjort något speciellt sen dess tror jag. Igår var det studentfoto så knäppte kort sen drog jag ner på stan med Emelie. Blev mest att vi gick runt till olika frisörer för emelie skulle beställa klipptid. Åkte hem, hann typ vara hemma en timma sen åkte jag och träna barnen. Sen på kvällen åkte vi ett gäng till åkersvik för att spela lite volleyboll. Gick ju inte allt för bra;P Alla blev nog less efter ett tag så åkte till Emelie ist och spelade kubb. När Ullis och Filip hade gått så följde jag med Emelie till sig en stund. Sen tog jag kvart över 11 bussen hem.

Och idag har jag varit på birsta med syster. Köpte inget speciellt. Bara en parfym och eyeremover. Lite svårt att köpa saker när man inte har några pengar;P
Får se vad som hittas på ikväll. Om de finns något kul vill säga. Vädret är inte direkt på topp, så man vill inte gå ut och göra nått.


På torsdag ska klassen upp till norra för att ha avslutning typ. Spela brännboll och grilla tror jag. Hoppas på bra väder då. Sen på fredag ska jag jobba på avenyn och på lördag tror jag att jag ska till Emelie.



Några bilder från mösspåtagningen:
(fler finns på FB)

studentskor?


Studentskor ? Tycker dom är jävligt söta. Kanske ska ta och beställa. Dom går ju bara på ca 350kr.


less..

edit.

Nu har man hamnat i en less period då man är less på allt och alla.. Sen finns de ju vissa man kan störa sig på mer. Folk som inte tänker på andras känslor. Säger massa saker så att man bli glad och förväntar sig något. Och sen bara skiter i det. Det är något jag kan störa mig på. Jag är/kan va en krävande person. Och blir lätt irriterad. Men om man gillar mig som person och vill va min kompis så är det något man får ta. Jag kräver inte att man måste vara min kompis. Lär man känna mig från början är jag inte krävande. Blir bara så när jag väl känner att jag kan öppna mig för en person. För de är något jag har väldigt svårt för. Så ge mig inte falska förhoppningar och tro att jag inte bryr mig. När man väl börjar lära känna mig är jag inte samma person. Jag öppnar upp mer, visar mer hur jag egentligen är som person. Inte den där tystlåtna tjejen som vill gömma sig. Jag blir lätt rastlös och uttråkad. På så sätt kan jag vara krävande att man måste hålla igång. Inte krävande så att jag ringer varje dag och så. Jag är inte den personen som gillar att ta det lugnt och bara slå på en film eller så. Visst, ofta kan de också vara skönt. Men jag föredrar att hitta på något annat. Det kan vara just därför jag valde en praktisk linje i gymnasiet. För att sitta på en stol hela dagarna är inget för mig.

Jag omringar mig ofta bland människor som är väldigt framåt och utåtriktad. Motsatsen vad jag är. Jag har alltid trott att de är vad jag behöver. Att dom kan ta åt sig all uppmärksamhet. För de behöver inte jag. Men nu när jag tänker efter så kanske inte dom är bäst för mig. Jag kanske behöver någon som är på samma nivå som mig. Men jag behöver ändå någon som kan slappna av och vara lite knäpp ibland. Jag är ganska goofy av mig och jag tror jag ärligt talat har någon typ av damp, en mindre typ av det. Så jag måste ha nån som kan vara like knäpp som mig så att jag inte känner mig dum. Haha, kanske låter dumt allt de här. Men de är något jag har tänkt på..

Och när jag tänker på de. När jag tänker på mina gamla och nuvarande kompisar. Så trivs jag bäst med folk som gillar att göra saker. Alltså vara väldigt "aktiv", inte aktiv som sporta menar jag nu. Ni förstår nog:P.. Men som sagt, jag gillar även mysiga hemmakvällar. Absolut inget fel med det. Men jag blir väldigt, väldigt rastlös snabbt.
Och nu menar jag inte att jag bara trivs med sånt folk. Så näe, tro inte fel. Jag trivs med alla mina kompisar på olika sätt. De gör alla. Jag skulle aldrig vara med en person som jag inte gillar att umgås med. Vad ger de?


Sen med de där att jag tror jag har damp. De är inget jag har visat för någon än min familj. Annars skulle nog alla tro jag var knäpp och har damp. Vilket jag inte vill:P.. Vissa kanske har sett smått av de. Men inga större delar som här hemma. Nu kanske alla tror jag dampar på riktigt och sånt, men nej. De är de att jag blir väldigt hyper och sprallig av mig när jag är rastlös. Vilket dom här hemma tror är damp. Haha, de är något jag själv har tänkt på. Att jag tror jag själv har damp. Så jag tar inte åt mig så mycket när dom säger de. Jag vet att de inte är damp, men man skulle kunna tro det:P
Och det är en sida jag nog aldrig skulle kunna visa för någon:Phahaha.. Säger ju de, jag är knäpp för att jag ens skriver de här..haha

Aa, nu får de vara nog för allt biktande.. Undra om jag kommer våga lägga ut detta inlägg.. Kanske någon dag :P

helgen

Hej!

Yes, då var ännu en helg över. En helg som bara har bestått av jobb. Vilket var jävligt nice. Pengar :D.. Jobbade fre-lör 18-02. Så man var lite trött mot slutet. Jobbiga fulla gubbar, haha.. Men de var kul ändå. Dom tvinga på oss "rockabilly" kläningar som vi skulle jobba i. Fick höra att vi såg ut som mat tanter. Kul! haha.. Stog och sålde korv sista timmen på lördan. haha as kul var det. Jag och Natalie var jävligt trötta och flumsiga så vi skratta typ åt allt.. haha. Emelie hade lite tur som fick ta hand om pengarna så hon satt ju bara där typ. Medans vi fick servera korven. Blää, var något less på korv när vi fick sluta.
Jobbade även söndag 10.30-16-30. Stog även då och sålde korv, haha.. Men det ska bli skönt sen när pengarna kommer :D

Nu på onsdag är det mösspåtagning, kuul:D


jobb..

Hallåhallå!

Igår bjöds det på jobb dårå. Gick fint fint. Fanns inte så mycket att göra eftersom de inte var så många gäster. Så dom blev tvungen att skicka hem folk. Så vi fick lotta om vilka som skulle få stanna för alla ville ju stanna . Som tur fick jag stanna.. haha. Men dom som fick gå igår skulle få börja kl 10 och jobba till 2 på natten. Känns ändå skönt att jag jobba igår. Skulle nog aldrig palla att jobba så länge. Var ganska slut och trött när vi sluta igår satt. Men de blir jobb ikväll med. Dock så kan jag bli hem skickad idag om de inte behövs några. Men ja, sånt får man väl ta. Skulle komma fler gäster idag så får väl hoppas att man har tur och får stanna.

Så ska väl snart hoppa in i duschen och fixa mig. Äta lite mat innan och sen gå ner till emelie för att bege oss till gärde och jobba.

Byebye!

praktiken är nu över..

Hej!

Då var min praktik klar. Har nu gjort mina 7 veckor på Avenyn. Det har varit ett jätte bra ställe tycker jag. Fått mycket ansvar och sånt. Synd bara att jag inte hann med någon kväll där. Men de gör inte så mycket.
Så nu kan man bara ta det lugnt till studenten. Har inga lektioner kvar nu satt. Ska bara göra klart de jag har kvar i svenskan men de kan jag göra hemma. Ska försöka få undan de efter helgen.

I helgen blir det jobb. Pengar!!! Haha.. Ska jobba på bilmässan som är här i Sundsvall. På gärde äger de rum. Så de är jobb både fredag och lördag kväll. Från kl 18.00-02.00. Men de ska man väl orka med. Bara min fot ville bli bra. Jag vet inte vad de är, men kan knappt gå på vänster foten. Har väl ansträngt den extra mycket nu på praktiken eller nått;P Men de ska nog gå ändå. Brukar bli lite bättre när jag har gått på den ett tag.. Så, så kommer min helg se ut.

Sen nästa vecka på onsdag är det mösspåtagning. Det ska bli kul :) Studenten börjar närma sig nu. Skulle helst vilja spola fram tiden till studenten och sen till augusti när jag drar till kreta :D

Helgen i Östersund..

Hej! nu är man tillbaka, eller kom ju tillbaka igår. Men då orkade jag inte skriva.

Som sagt så var jag i Östersund med mina småbarn på cup. Haha, mina småbarn:). Alla reagerar när jag säger mina barn. Vad ska jag säga då? Mitt lag kan man ju visserligen säga. Men roligare med mina barn. 
Åkte upp(eftersom min syster är så petig) på fredan vid 3 tiden så var i Östersund strax efter 5. Checka in oss och åt lite mat. Sen åkte vi till skolan där vi skulle bo. Packa upp lite och fixa till luftmadrasserna och de. Sen vid 8 tiden gick vi ner till hallen där vi skulle spela. Hade match kl9 på kvällen så tjejerna var trötta och sega. Förlora matchen med ganska mycket poäng. Men de är inget tjejerna bryr sig om. Dom måste vara dom bästa förlorarna:) haha. Sen var det hem till skolan och sova. Sen på lördan spelade dom två matcher. Förlora båda men man såg mycket mer förbättring sen på fredan. Sen på söndag spelade vi sista matchen. Förlora den med;P Men dom spelade dubbelt så mycket bättre denna gång än när vi mötte detta lag på fredan. På fredan förlora vi med sökert 60p. Men på söndan blev de ca 30p. Så tjejerna tyckte de var riktigt bra. Så nu till nästa säsong så blir det mycket mer allvar. Vi tränar mest bara basic med dom nu. Så ska se till att de blir lite mer avancerande övningar nu framöver. Tror dom är redo för de nu;P

Så de är var jag har haft för mig hela helgen. Skönt att komma hem och få sova i sin egna säng.
Och idag var de praktik som vanligt då;P Inget annorlunda. Det är ju min sista vecka nu på Avenyn. Sen är jag fri från skolan. Eller aa, bortsett från de jag har kvar i svenskan. Och sen är de studenten :D

Östersund över helgen


Åker till Östersund över helgen. Hörs när jag kommer hem..

Helgen

Japp, då var ännu en helg över. Just nu känns de inte så jobbigt att helgen är slut. Det innebär bara att de är kortare tid kvar till studenten :D Nu har jag bara två veckor kvar på praktiken. Alltså, de är sjukt. De har gått så jädra snabbt. Men de blir väl så när man bara jobbar och inte går i skolan. Så nu är det bara lite mer än en månad kvar till studenten. Guud vad sköönt :D


I helgen har det varit mycket festande. Måste fan sluta nu. Är redan pank och det har bara gått två dagar sen jag fick pengar;o.. Men åkte taxi hem både i fredags och igår. Så där försvann alla pengar..
Men aa, var ut både i fredags och igår. Eller på fredan gick vi aldrig ut på krogen. Vilket var jävligt bra.. Jag hade beslutånges i fredags om vart jag skulle åka eller om jag tillomed skulle stanna hemma. Antagligen skulle jag med Emelie ut till alnö. Eller med Tina till nacksta. Efter många timmars tänkandes kom jag fram till att jag inte orkade åka ut till alnö. Så åkte till nacksta till Tinas kompis Fredrik. Där de var fullt med folk. Typ hälften fick stå för att de inte fanns plats;P Men de var ganska nice där ändå. Blev lite för mycket för en del mot slutet. Haha.. Gick därifrån nån gång vid 2 tiden då dom flesta hade dragit ner på korgen eller hade däckat;P Från början tänkte vi gå ner mot stan. Men sen märkte vi att de tog lite lång tid för Tina och Therese så vi ringde en taxi när vi var vid coop. Somna typ direkt när jag kom hem.

Sen på lördag klev jag upp, duscha och fixade mig lite snabbt för att följa med mamma och syster ut till birsta. Köpte inget speciellt direkt, lite nödvändiga saker. Typ, trosor(seriöst, vart är alla mina trosor?:o.. Dom bara försvinner, eller så är det jag som byter trosor typ 2-3gånger på en dag :o..Konstigt iaf) Sen köpte jag en plånbok och sen kommer jag inte ihåg. Tog en fika på charm, en asgod sallad. Dom har godaste salladen. Sen åkte jag hem och tog det lugnt. Åt mat och började fixa mig lite för att sen dra ner till Emelie på förfest. Som vanligt var jag först:P Så de var lite segt där från början innan alla hade kommit. Men sen börja de rulla in lite.. Drog ner till Avenyn vid halv 12 tiden. Gick runt lite, dansa och så. Kändes som att jag, emelie och milla kunde de där med old school dans.. Hahaha. Sen halv 1 börjde Petter spela. Han var jätte bra. Drag i publiken var de. Dock stog vi lite på sidan för vi orkade inte stå och trängas med alla;P Men de var asbra :D. Sen så tänkte jag ta kvart över 2 bussen hem. Men tydligen gick de inga bussar hem för de var "söndag". Så då följde jag med emelie och milla för att käka på donken. Tänkte gå hem med dom sen, men var så jädra trött så tog en taxi istället.

Igår var jag bara hemma och tog det lugnt. Och idag så hade jag praktik dårå. Skulle ha hela 2st bokade på lunchen. Men så kom dom inte. Hahaha.. Så ist städade jag lite sen fick jag gå hem strax efter ett. Skönt var de. Åkte hem ett tag sen for jag med pappa till farmor. Så satt där och prata lite med dom sen åkte jag och träna barnen. Och nu är jag hemma igen. Tänkte ta och värma lite mat nu sen slå på någon film kanske.



RSS 2.0