Sundsvall suger!!!


Det blev en utgång igår ändå. Hade ju inget bättre för mig. Så åkte ner till Emelie vid 10 tiden. Blev ju nyktert för mig som vanligt;P Är så jädra less på dricka så lika bra att avstå. Men en drink blev de iaf, typ två klunkar sen gav jag den till milla, haha. Drog ner till stan vid halv 1 tror jag. Precis när vi kom ner var Emelie tvungen att åka hem igen för en tjej hade glömt sin plånbok hos Emelie trodde hon. Så jag och milla fick virra runt lite på stan medans vi vänta på Emelie.
Jag ville dra till stads men Emelie och Milla ville till Allstar. Så de blev allstar. När vi har kommit halvvägs i kön så ville varken Emelie eller Milla gå in. Så vi gick och käka på Kebab city. Eller aa, dom gjorde. Satt där tills vi tog kvart över 2 bussen hem. La mig dirket i sängen och somna.

Alltså, fan vad sundsvalls uteliv suger. Är så jädra less på alla klubbar som finns här. Har fan aldrig kul längre. Kan dom inte öppna något nytt här i stan. För ärligt talat så sticker jag här ifrån snart;P Kommer jag ju ändå göra sen när jag ska flytta hemifrån. För aldrig att jag stannar i denna håla. Värdelöst är det här.

Hahaha, okej nog om de. Tror jag måste sluta gnälla så mycket.


Tänkte gå ner och pumpa cykeln om jag orkar. Sen blir det att duscha och typ slå på någon film eller så.
Börjar 10 imorgon så de är skönt :) Nu har jag bara 4 veckor kvar på pratiken. Ganska skönt, fast ändå inte. Gillar faktiskt Avenyn riktigt mycket. Det är inga jobbiga och dumma kockar som de har varit på alla andra ställen jag haft pratik, haha. Sen är ju alla andra i personalen jag jobbar med snäll. Och det är ett riktigt skönt ställe att jobba på :)

dilemma återigen...

Tja!


Igår var jag ut med tina och lisa på stads. Men de var värdelöst där. Var typ bara 20pers där. Så vi pendla mellan stads och irish. Gick från stads halv 2 till irish. Men där stanna vi typ bara i 5min. Gick sedan på korvjakt. Asså jag får aldrig min jävla koktkorv. Förra helgen gick jag och Emelie på korvjakt med utan resultat. Och samma igår ;( Så får väl vänta tills sommarn innan jag får min korv ;( haha. Tog kvart över 2 bussen hem.


Och nu sitter jag här återigen och funderar på om jag ska dra ut. Har ju egentligen inget bättre för mig. Men vette fan om jag orkar. Fast jag är jävligt rastlös ;P Aa, vi får se hur de blir mer de..

byebye


Svag för leenden och ögon..

Den här låten var riktigt skön. Sen är de alltid ett plus att Chris brown är så jädra snygg. Ja menar, kolla hans leende..
Asså jag är så jädra svag för fina leeden och ögon. Det är något jag alltid ser först hos en kille. Djupa fina ögon och ett leende att dö för. Kan de bli bättre? Tror fan inte de. Det är något som kan göra min dag. Hahaha

Chris Brown ft Tyga - Holla at me

sko dilemma!!

Jag vill ha dessa skor, men 14cm hög klack känns lite vågat för mig..Gaaah!! Jätte jobbigt ju ;/


jädra tjat om mina fötter nu...

Tja!

Har ont i fötterna som vanligt. Det kommer bli något som kommer komma med varje dag i bloggen. Så de är bara att gilla de ;P Aja...

Hade pratik som vanligt idag. Började kl 9 och slutade vid 3 tiden. Åkte hem efter de. Kom hem och bara la mig i sängen. Var så jädra slut. Men efter en kvart var de bara att kliva upp igen för att åka iväg. Åkte då och träna barnen sen hem till min kära dator :) Haha. Men ärligt, vad skulle man göra utan sin dator ;P

Imorgon är de pratik, vet dock inte när jag börjar men tippar på att de är kl 9 igen. Sen på kvälla blir det utgång. Lär nog vara död då, men de blir nog bra ändå ;P Emelie vill göra irish coffee, men jag vet inte ja. Hon har ju ingen kaffekokare. Och snabbkaffe som hon förslog skippar jag nog ;P Aja, de löser sig.
Resten av helgen ska jag bara ta det lugnt och vila upp fötterna ;) haha


Mina favoriter just nu!

Tänkte ge er en liten lista på mina favorit låtar just nu.


Kevin Rudolf ft. Lil wayne, Birdman, Jay Sean - I made it


New Boyz ft. Ray J - Tie me down


Black Eyed Peas - Imma be


Jason Derulo - In my head


Lady Gaga ft. Beyonce - Telephone


Black Eyed Peas - Imma be rocking that body


Mange Myt ft. Remedeeh - Spring


Supersci ft. Remedeeh - Get!



Yes, där har ni det. En liten blandning av det jag lyssnar mest på nu :)

My feet are killing me!!

Tja!

För ett tag sen satt jag och grina lite för mig själv för att jag har så jädra ont i fötterna. Den enda nackdelen med servering. Man sitter aldrig ner, bara när man själv äter lunch. Men de är bara att härda. Är väl något man lär sig. Sen ska jag nog skaffa ett par lite mer bekvämare skor. Men de är så mycket roligare att jobba än att sitta framför en skolbänk. Nog just därför jag har valt detta yrke. Jag vill inte bli någon som sitter framför en dator eller en bänk hela dagarna. I en restaurang får man göra så mycket mer. Och så mycket roligare. Men som sagt, det tär på en mer. Med arbetstiderna, alla tunga lyft och sånt man gör. Men jag klarar mig nog ;P

Nog om de. Just nu är jag iallafall lite gladare. Lönen kom idag :D Den kunde inte komma en bättre tid. Jag hade knappt pengar så att jag tog mig hem med bussen. Så nu känns det jävligt bra. Men ska nog lägga undan hälften och spara de till kreta :D

Japp, de var allt just nu.. See yaa!

Börjar bli frisk..

Hej!

Nu är jag något friskare. Halsen och huvudet har gått över, vilket känns skönt eftersom jag har pratik. Vill inte missa något så de är skönt att jag börjar bli frisk nu. Igår for jag med familjen ut till birsta för att jag skulle hitta ett par nya serverings byxor. Men hittade inget, plus att jag inte orkade gå runt där. Hjälps ju inte att man är förkyld och svettas. Efter de åkte vi och handla mat på ica maxi sen åkte vi hem. Sen dess har jag bara varit hemma och tagit de lugnt. Blev ingen utgång igår för jag orkade verkligen inte.
Lite synd att man ska bli förkyld nu när de är sånt fint väder ute. Klockan är nu halv 9 och de är fortfarande ljust ute. Jätte skönt :) Hoppas vädret håller sig nu så man kan ta vara på det. Känner för att ta en promenad men jag tror jag ska skippa den så att jag inte blir ännu mer sjuk. Får bli till veckan, och snart kanske man kan börja cykla ner till stan. Tjäna in lite pengar på de;P


Ska ta tag i körkortet nu snart hade jag tänkt. Blir lite less på mig själv som lägger de åt sidan hela tiden. Vore kul om man kunde ha körkort till sommarn. Men vi får se hur de blir med de :P

Här får ni en låt som ni kan lyssna på medans ni läser min blogg ;)
Black eyed peas- imma be

Sjuk!!



Sist jag skrev var i onsdagskväll. Det har typ bara blivit värre sen dess. Då mådde jag inte så bra som sagt. Och nu är jag förkyld. Kul? Inte direkt.. Var hemma igår från pratiken. Så när jag ringde och sjukanmälde mig så sa hon att jag inte behövde komma in idag för att de inte fanns något att göra. Skönt! Så idag har jag inte gjort så mycket. Åkte till birsta med Sandra och lucas en stund förut idag. Sen har jag bara suttit här och snorat typ;P

Lite less att jag är sjuk. Jag vill ju gå på Hoffmaestro som spelar imorgon på Avenyn. Sen är ju frågan om man kommer in också. De är ju 20 imorgon så vette fan asså. Vore as nice om man kunde gå. Fast Emelie jobbar imorgon och jag vet ingen som är direkt intresserad av Hoffmaestro. Men aa, vi får se hur de blir med de. Kanske drar ut ändå även fast de inte blir avenyn. Om plånboken tillåter de villsäga. Eller så kanske man smörar lite för mamsen :) Brukar funka ibland;) Hahaha.

Nu ska jag nog ta och lägga mig i sägen och sno systers bärbara och slå på nån film :)

gnäll


Jag har ont i huvudet. Jag är trött. Jag har ont i fötterna. Jag är hungrig. Jag pallar inte att kliva upp tidigt. Jag orkar inte göra något åt dessa saker!!!! Jag vill ha helg nuuu!!


Så, ett litet gnäll inlägg...


Helgen..

Hej!

Sist jag skrev var i lördagskväll..? Då visste jag inte vad jag skulle göra. Men vid 7 tiden hörde Emelie av sig och undra om jag skulle med ut. Hade ju inget för mig, så visst hängde ja med. Var bara att hoppa in i duschen och fixa sig lite snabbt. Det var nog meningen att de bara skulle vara jag, Milla, Emelie och Emelies arbetskompis Rebecka som skulle förfesta hos Emelie. Men det slutade med att Nisken, Marcus, Alex och hans kusin, Andreas och hans två kompisar också kom. Som vanligt är de alltid roligast på förfesten ;P Blev lite strul där mot slutet. Endel sura miner. Menmen, sånt som händer;P Drog ner till stan vid 1 tiden kanske. Drog till Allstar där de inte alls var mycket folk. Emelie försvann där ett tag så då gick jag, milla och Rebecka mest runt bara;P Emelie kom tillbaka full och glad, haha..
Blev less på slutet som vanligt. Haha, varför blir jag alltid de? Drog nån gång vid kvart i 3 tiden. Men fastna med Andreas och Alex typ. Stod och prata ett tag, men dom skämta på som vanligt ;P.. Sen gick jag till bussen och åkte hem. Somna ganska snabbt tror jag.

Och igår gick jag till sporthallen för att kolla på orongo med Sandra. Så då fick man träffa hon och lucas. Alltid lika kul:) Sen dess har jag inte gjort något speciellt.

Imorgon är de pratik igen. Då ska jag hjälpa till på frukosten. Kommer bli svårt att vakna så tidigt. Men får väl sova när jag kommer hem ;P..

dålig uppdatering, ja vet!

Tja!

haha, gud va dålig jag är på att uppdatera. Fast jag har aldrig något intressant att skriva om. Och vem vill läsa om vad jag gör på dagarna? Det har varit skola och sen hem för att plugga. Inte direkt intressant. Men nu så har jag pratik. Lite omväxlande i allafall. Har nu haft min första vecka på avenyn. Har varit helt okej. Har inte funnits så mycket att göra. Jag har hjälpt till på konferenslunchen och just nu har dom inte så många bokningar där. Så det har mest blivit disk och duka av borden. Har även hjälpt till lite på lunchbuffen där nere. Men där var de inte så mycket mer att göra. Plocka lite bord och så. Så det har varit väldigt lugna och korta dagar. Vilket kan vara skönt ibland. Men blir ofta ganska långtråkigt. Men dom sa att efter påsklovet kommer de bli mycket mer att göra.

Ska ju egentligen ha lov nu till veckan. Men har valt att ta ut lovet sista veckan ist. Så då får jag en veckas lov innan studenten. Vila upp sig inför allt ;) Så nu under lovet skulle jag hjälpa till lite på frukosten även ta någon kväll tror jag. jaja, nog om de;P

I torsdag var jag ut med Sandra och Emelie. Vi förfesta hos Emelie innan och då var även milla med. Men hon hade tappa bort sitt legg så hon fick åka hem igen ;/.. Men aa. Hade jätte kul hos Emelie innan, körde lite drickspel som slutade med mycket dricka i sig. Speciellt för milla ;P haha
Drog in till stan redan vid 11 tiden för vi blev lite less där på slutet hos Emelie. Plus att vi inte hade några förköp till oscar så vi gick tid och betala in oss. Sen gick vi till Kebabcity och käka. Hahaha!! Gick sedan tillbaka till oscar och då hade de kommit många fler...
Tråkigare har jag nog aldrig haft ute. Jag och Sandra gnällde hela tiden att vi var för gamla för de här. Var ju bara massa 91or och 92or där. Och bara massa hedbergska folk typ;P Eller aa, av de jag såg:P haha.. Gick mest runt bara, dansa lite. Tog en taxi hem vid 2 tiden. Då var jag ganska less.
Tror nog de var den sista springbreak jag var på i allafall. Haha..


Igår gjorde jag inget speciellt. Inte idag heller, får se om jag orkar hitta på nått sen ikväll. Annars blir nog att jag slår på nån film.






RSS 2.0