Guess what?!

Guess what?!  Jag ska på jobbintervju på subway på söndag :D Chefen (eller jag antar det var chefen) ringde bara för någon minut sedan och frågade om jag var intresserad av jobbet. Och såklart att jag var de. Så nu ska jag dit på söndag på intervju. Lite nervös jag är:P hihi. Ja jag hoppas det går bra så att jag får jobbet:D Vore grymt skönt :D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D


jag har en fråga...

Okej, jag har en fråga.. Är det bara jag som får ont i tänderna efter jag har druckit alkohol? De är skumt.. :/

Japp, var ut igår som sagt. Åkte till emelie nån gång vid 8 tiden. Förfesta lite.. Drog in till stan vid 11 tiden. Gick först till Irish vilket jag alltid gör när jag går ut:P.. Träffade på ida i klassen där, så prata lite med henne och så. Tog en lakrits shot där och sen skulle vi dra med ida och dom till svenssons. Hann knappt komma till kön innan vi drog vidare. Då gick jag och emelie till oscar. Träffade på andreas i klassen som vanligt. Så vi hängde med han och filip typ mesta delen av kvällen. Blev mest dans och nån shot där i mellan;) haha..Åkte hem strax efter 3. Fick skjus hem av emelies pappa, så de var snällt:)  Det var iaf en askul kväll. Måste göras om:)
Och idag mår man inte så bra..Är typ död känns de som;P Jag som aldrig brukar bli bakis.. haha lite små kul. Jag smsade med emelie förut idag och sa att jag aldrig brukar bli bakis och att jag mådde bra.. Typ en kvart efter var jag död;Phaha aja.

Och idag har dan sett ut så här: SÄNGEN! mys de med;) Måste ta igen mig till imorgon då emelie ska ha fest;)
Nu ska jag nog kolla på några serier och sen bege mig till sängs igen;) God kväll!

veckan som gått..

Något skönt nurå.. Fyra dagars helg:D SKÖÖNT! Sen äre ju bara tre veckor kvar till sommarlovet:D Och jag har bara två prov kvar om jag inte minns fel. Så de är rätt sköönt;D Och så här har denna vecka sett ut och kommer se ut..

Imåndags skulle jag bara ha en lektion, men hade ont i magen så jag stanna hemma ist. Och igår tisdag hade jag bara svenska och gympa. Men såklart "glömde" jag gympakläder hemma. Men jag var med ändå för vi körde stress.. asvarmt och asjobbigt. Speciellt när det var typ hundra år sen jag spelade basket. Lite små jobbigt;P haha..
Aa, sen idag började jag 20 i 2 med natur. Satt vid datorn hela tiden så jag var inte så aktiv direkt;P Men är ju ändå klart med allt där typ satt. Och nu ikväll ska jag ut med emelie.. Ska till henne senare och förfesta lite, sen drar vi ner till stan. Blir väl oscar skulle jag tro. Så det ska bli kul. Emelie har ju nyss fyllt 18 satt:D
Så hon ska ha fest på fredag. Det ska bli ännu roligare. Även fast jag inte känner hennnes kompisar. Men jag har ju sanna som tröst om de vore så;P haha aja..

De var allt för nu.. Lär skriva nått i helgen också.. See yaa!

en liten uppdatering

haha det går verkligen inte bra för mig och den här bloggen;P Ni får ursäkta att jag aldrig uppdaterar. Men mitt liv är inte så intressant satt. Aja.

Vad har hänt på senaste då?... hmm.. Jag minns faktiskt inte så mycket. Har väl varit skolan som har tagit upp mest tid. Sen har jag börjat övningsköra ganska mycket också. Börjat på vägarna nu, till och med på 70 väg:P haha kanske ni tycker är lite. Men för mig är det mycket. Det har gått ganska bra bortsätt från några misstag(A) hihi. aja, vad med har hänt?!...Inte mycket faktiskt, det har nu iaf gått två veckor sen emelie åkte. Så ska bli kul att träffa henne igen nästa vecka. Hon lär ju vara något brun:( Sen har hon ju fyllt år medans hon har varit borta. Så de ska bli till att fira henne nästa helg tro. Så det ska bli skoj.

Nu är det bara tre veckor kvar till sommarlovet. Egentligen 4 om man ska räkna rätt. Men nästa vecka går vi ju bara tre dagar. Och sen är det ju student vecka sista veckan. Så då blir det ju att kolla på alla som tar studenten och de:) Lite tråkigt att jag inte tar studenten i år. Med tanken på att dom flesta av mina kompisar gör de:(.. Men de är ju roligt för dom iaf;) haha.. Men det är ju ändå bara ett år kvar. Får hoppas att det går fort.

Och vet ni vad?... Jag har blåmärken under fötterna. Hur fan gick de till?.. Så nu när jag går gör det skit ont så jag måste typ halta:P Känner mig jätte dum, ser säkert skit fult också:P Det var något nytt iaf.
Fick jätte problem idag i köket eftersom man står hela tiden i typ 5timmar. Något jobbigt det var..Men det går väl över snart hoppas jag..

Imorgon har vi avslutningen med tjejorna. Vi ska till laserhallen och spela, eller jag ska inte spela;) Har aldrig gjort de faktiskt. Men med tanken på mina fötter så kan jag inte springa runt och jaga, eller vad man nu gör:Phaha. Och efter de ska jag och emma bjuda tjejorna på fika ute. Så jag hoppas det bli sol imorgon så man kan sätta sig i någon park i stan:)

Men jo nu kom jag på en viktig sak. Som hände förra veckan. Sundsvall dragons vann SM-guld :D Jävligt bra av dom, och de var på tiden tycker jag. En kul sak iaf :D

de var allt ni fick för nu. Lär väl skriva om någon månad eller så;)

lever igen....

Yes.. jag återupplivades. Så nej, jag är inte död längre. Kul va?;) haha inte direkt. För jag börjar bli förskyld. Och det roliga är att man alltid får höra att man kanske har svinsjukan eller vad fan de heter. Men de är troligen inte sant. För den delen är jag bara förskyld med lite snuva, och inte med influensa.

Ja, och nu har emelie lämnat oss i klassen för bajsiga kalifornien. Hihi lite små avis är man ju. Men hon är ju tillbaka om två veckor typ;) Hoppas hon har det skoj iaf.. aja.
Idag hade jag bara en lektion vilket var engelska. Och där hade vi muntligt i nationella. Inte kul direkt. Fan jag hatar att prata sådär inför lärare, plus att han spelade in:/ Det går verkligen inte prata när man har press på sig. Det är så svårt att hitta ord och få igång en konversation. Men men, nu är det iaf gjort;P. Sen på torsdag har vi sista delen i nationella. Då har vi hör-delen. Så det ska bli skönt. Slippa oroa sig om nationella något mer;P

Blir nog en skön vecka. Har två lektioner imorgon, fast med typ två timmars hål. Men vafan, kan va skönt de med. Sen på onsdag börjar jag vid 12 tiden:)  Har två lektioner då med. Sen på torsdag har jag bara två lektioner då med. Och sen på fredag har jag kök.. Sen så har jag inga prov denna vecka. Ganska härligt. Så kommer nog alla mina veckor se ut tills sommarlovet. Grymt skönt. Kommer ha två lektioner alla dagar utom måndag då jag har en lektion ena vecka. Och två nästa vecka. Mysigt:D haha näe nu blev de tråkigt här.. Sällan jag skriver om skolan:P Inte för att jag har något mer att skriva om. Jaja,


Ska ta och kolla på 90210, sen ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på tv resten av kvällen.

RSS 2.0