Petter ft säkert - Logiskt

woops! Jag glömde ju "dagens låt" som jag skulle börja med ju. Sorry! Men här kommer den.

En lugn låt på en lugn kväll. Perfa!
Petter ft säkert - Logiskt

På Sandras begäran!

Tjatja! idag blir det en kort blogg. Gör endast det här för att Sandra skulle hålla koll på mig;O haha. Aja. Here we goo!

Utmaning: Skriva ner vad jag har i min väska.

Det här har jag:
plånbok
2 skolböcker
2 pennor
pronaxen...(stavning?)
skolkalendern
liten antecknings bok
big size anteckningsbok
hörlurar (ett måste!)
snus (eeh, what?) :O
halstabletter
Försvarets hudsalva
passet (fråga mig inte varför. Kan inte själv svara på de)


Yees! där har ni det. Så nu utmanar jag alla som läser den här bloggen. Meddela om ni gör det, vill ju läsa era:D


En high 5 & 1 falafel

Fan, jag börjar bli sjuk. Känner att halsen retas, även att jag börjar hostar nu. Inte kul;/ Aja

Idag började jag klockan 10 med engelska. Därefter blev det lunch på donken. Javet, inte bra. Men hade ingen lust att käka på hedbergska:P. Efter lunch var det natur med benke, en av dom bra lärarna. Fast däremot gillade jag inte lektionen. Vi skulle "labba", labben hette mormors pendeln. Vi skulle undersöka när en pendel åker snabbare. Asså de är den där stången i en gammal klocka som åker fram och tillbaka. Så vi skulle se hur "mormor" skulle göra för att den skulle gå lite snabbare för den gick för segt..haha, vad jobbigt de blev nu. Säkert ingen som fattar så jag ger upp nu:P.
Efter de slutade jag. När jag kom hem fick jag för mig att jag ville göra chokladbollar. Så då gjorde jag de, och just nu är dom på kylning så att dom blir kalla. Och nu sitter jag här. Bör plugga som jag sa igår. Men orkar fortfarande inte, men jag måste antar jag. Vill inte direkt få ig. Så nu tänkte jag plugga lite, äta och sen plugga igen. Blir nog att jag lägger mig tidigt idag, sov fan inte ett skit i natt. Och vet ej varför. Plus att jag börjar tidigt imorgon:(


Tror jag ska börja med att lägga ut dagens låt här på bloggen. Så ni läsare får lyssna på något bra medans ni läser;)
Så här är dagens låt: Timbuktu ft Chords - En high 5 & 1 falafel


Veckan som har gått!

Tja! Det var ett bra tag sen jag skrev här. Sorry. Men har inte haft tid att sitta här på typ hela veckan. Så nu tänkte jag göra en liten sammanfattning om veckan..

Börjar med måndag. Då började vi med de nya schemat. Så jag hade bara en lektion för att vi ska köra varanan vecka på natur. Asså tjejor och killar. Aja, Hade bara engelska och där läste vi i boken bara om jag inte minns fel. Efter de drog jag hem sen vet jag inte vad jag gjorde.
Sen på tisdag börjde vi med trafikantkursen och då gick vi bara igenom lite om kursen och fick böcker och så. Efter de började vi med Svenska B. Och fick en uppgift om olika dialekter vi ska "forska" om. Efter de vare lunch sen storkök. Skulle egentligen haft gympa men orkade inte va med så drog hem ist. Plus att jag inte hade några kläder med mig;) Och på onsdag minns jag inte mycket av.. Skola sen tror jag drog på balders för att Sandra och dom hade match. 
På torsdag var det skola som vanligt. Börja med engelska på hedbergska. Ush! Vi ska ha både måndag & torsdags engelska lektionerna på hedbergska:( Aja, sen skulle vi ha musik på värstermalm men först så hitta vi inte. Även fast jag sa att det låg vid matsalen fast där var ju köket. Men sen träffa sanna en som visa oss dit. Och då var ju de där jag sa, fast man gick ner en trappa:P. Men när vi väl kom dit så hade vi redan börjat så vi våga inte gå in och bestämde att vi går nästa gång ist:P Då drog jag hem för att jag hade ingen trafikant efter. Sen vid 4 tiden åkte jag ner på stan och mötte upp emma för att vi skulle köpa present till malin som fyllde år på fredan. Vi köpte en ölhatt;D
På fredag hade vi resturang. Och då var jag i serveringen. Gick bra tyckte jag. Brukar alltid blir massa fel jämt i serverigen. Men inte när min & emelies grupp är:DHAHA. Skoja;) Aja.
Sen efter skolan gick jag och köpte den andra presenten till malin och de blev sånt där fia med knuff drickspel;)
Efter de åkte jag hem och sov ett tag faktiskt, om jag skulle orka med kvällen var jag tvungen. Sen vid halv 6 kom emma så då börja vi göra oss iordning och så. Sen drog vi till malin som fyllde år:). Blev mat först sen present öppning(tror hon uppskattade min& emmas presenter;). Efter de körde vi hora och massa dans:D Drog hem runt 1 tror jag, blev inge krogen för min del. Men de var en super mysig kväll:D

På lördag hann jag knappt vakna innan pappa kommer in och säger att vi ska åka om 2 timmar för att käka på stan. Så de blev till att kliva upp och göra sig klar för att åka ner på stan. Vi käkade på Victorias, god mat vare. Mycket uppskattat:) Efter de var jag bara hemma och tog det lungt. Och nu idag har jag varit på sporthallen och kollat lite på Saints och Orongo som spelade. Och nu sitter jag här. Bör plugga för jag har typ världens längsta prov på tisdag. Men orkar fan inte. Blir nog till att kolla på nån film ist. Tja & Hej!

Några bilder sen i fredags:
Fler bilder finner ni på bilddagboken : mjma

Soulja Boy dance


haha, grymt bra dom är;P Älskar killen längst fram.

Söt


haha, sötaste ungen ever. Hur söt som helst ju;)

13/1-09

Hej! Idag  har det varit en skön dag. Började halv 11 med alkoholhantering och där skulle vi räkna ut hur mycket promille vi hade under en kväll. Jag kommer inte ihåg riktigt hur mycket de var på mig dock. Men shit, våran lärare då. Han är bra rolig han. Börja skriva upp allt han drack på nyår. Fan han täckte ju hela tavlan:P. Det stod säkert 15 olika typer av dricka där. Plus att de var flertal av allt, haha. Aja. Sen efter de gick vi till hedbergska för att käka. Gud vad jag hatar den skolan. Alla bara glor på en som om man vore dum i huvudet eller nått. Och jag hatar "catwalken" :P.. Sen efter lunchen hade vi storkök där fick vi bara massa papper som vi skulle ha prov. De var fan säkert 10 sidor att träna in :@ . Efter storkök gick vi till gympan och där hade vi styrke träning. Så jädra tråkigt:P. Efter de slutade vi och jag for hem och duscha sen gick jag ner till ica för att hämta mina jeans och skor som jag hade beställt för jätte länge sen. Tyckte skorna var snygga men gillade inte byxorna och jag kan inte lämna tillbaka dom för att de var reaplagg. Men aja, kanske får användning för dom nån gång.

Måste egentligen läsa i boken från engelskan till imorgon men orkar inte just nu. Blir nog sen när jag ska lägga mig. Och imorgon har jag då bara en lektion. Skönt, jag älskar onsdagar för att de bara är en lektion då. Men nu ska vi få nya scheman till vårterminen som vi börjar med nästa vecka. Fast det schemat var ganska bra ändå. Många sovmornar och inte så långa dagar. Näe, nu måste jag läsa lite i boken och sen hade jag tänkt sova.



Time for Timbuktu!

Hallå! nu var det ett tag sen jag skrev va? eller kanske inte. Aja. Kan väl börja med att berätta lite om helgen. Dock gjorde jag inget speciellt. Eller snarare inget. På lördan var jag på sporthallen och kolla på orongo som vann med ett poäng. Så blev lite spännande där på slutut. Sen efter matchen åkte jag ner till stan och mötte upp mamma & syster. Gick ett tag där men hitta inget. Eller för den delen har jag typ inga pengar. Aa. sen på söndan gjorde jag inte så mycket förutom att plugga till bageriprovet.

Och idag så börjar dan med att jag försov mig. Yees! eller inte. Aja. vakna runt kvart över 8 och skulle börja halv 9. Så jag skippa den lektionen för att slippa stressa. Så ist tog jag det lungt och kom till skolan till engelskan. På engelskan läste vi boken ännu en gång. Ganska skönt att de inte är så ansträngade på lektionerna nu så här efter lovet. Aa, sen efter engelskan så gick vi och käka lunch. Sen var det meningen att vi skulle ha näringslära & sen bageri. Men då var bagerilärarn sjuk så jag fick ju inte göra provet. Jobbigt, och nu är ju bageri slut för oss:/ Även näringslära, därför vi inte hade någon lektion idag. Så då fick vi sluta. Ganska onödigt att jag ens gick till skolan idag eftersom jag bara hade en lektion. Så då åkte jag hem, tänkte ta och sova lite eftersom jag var så trött. Men så kommer jag på att pappa fyller år idag. Så ist städa jag undan lite här hemma och så. Runt 6 tiden kom farmor och ulla hit på fika. Och dom gick för typ en timma eller så. Så nu sitter jag här och lyssnar på Timbuktu. Fan va bra han är. Jag hade ju en period när jag lyssna jätte mycket på han. Då när han släppte alla vill till himlen men ingen... aa den. Då lyssna jag nästan bara på han. Sen tappa jag lite intresse för han ett tag tills de han kom till sundsvalls gatufest 2007 tror jag det var & självklart gick jag. Och då fick jag upp intresset för han igen. Och sen åter igen sluta jag smått lyssna på han. Och sen kom han igen till sundsvall nu i år, var det kanske i december tror jag. Och då hade han ju nästan släppt sitt nya album. OCh då spelade han nästan bara låtar från det nya albumet och jag hade ju inte hört så många låtar från den. Så jag tyckte inte han var så bra som jag hoppats han skulle va. Men nu när jag lyssnar på hans nya skiva börjar jag älska alla låtar. Och min favorit just nu är n.a.p den är grymt bra. Likaså som alla andra låtar. Nog om Timbuktu nu:P

Imorgon är det också en ganska lugn dag. Börjar halv 11 med alkoholhantering sen har jag storkök och avslutar med gympa. Hopppas bara de inte är skridskor. Då dör jag!

Tack o Hej!

Skola

Heej!
Här sitter jag och är übertrött. Blir alltid så jädra trött när jag går i skolan. Kan nog bero på att man är van att vara vaken sent när man har lov och så. Så nu måste man anpassa sig i nya tider. Måste lägga sig tidigare för att få den där sömnen man behöver. Men jag har det så svårt att sova nu på senaste. Ligger oftast bara och tänker på allt mellan himmel & jord. Så det tar alltid evigheter innan jag kan somna. De är jätte jobbigt, vet inte heller vad jag ska göra för att få sova ordentligt heller:/. Aja.

Började kvart över 8 idag, riktigt jobbigt. Men det var bara att pallra sig upp. Vakna klockan 7 och skulle ta kvart i 8 bussen. Så fick stressa lite där. Tog ännu längre tid när jag fikade. I vanliga fall brukar jag aldrig äta frukost hemma. Brukar ofta köpa en macka på skolan eller så. Men när jag väl måste skynda mig till skolan får jag alltid för mig att jag måste äta. Så då blir det snabba puckar att fika. Men som tur hann jag idag ändå. När lektionen väl börjar säger våran lärare att vi typ inte skulle ha nån lektion. Bara ifall man hade restuppgifter kvar. Vilket inte många hade. Så klockan var typ 9 när vi slutade. Och vi börjde inte igen förrns kvart över 1, vilket blir cirka 4 timmars hål. Där sitter man och funderar på vad man ska göra medans alla andra åker hem. Men jag orkade verkligen inte de. Men tur nog hade andreas med sig filmer så vi kollade på barnhemmet vi som var kvar där. Tyckte den var ganska bra, men trodde den skulle vara mer skrämmande. Sen när vi hade kollat klart på den skulle vi egentligen se på wall.e(?) men var så hungrig så vi gick och käka på åkersvik ist. Sen satt vi och spela kort mer än en timma. Lite små drygt men men. Kvart över 1 börja engelskan då. Vi satt bara och läste i boken igen. Efter det for jag hem och satt mig här:P

Nu tänkte jag duscha och sen kolla på privileged. Sen blir det nog tvn och efter det sova. Bye!


Finally!

Tja! Idag var det den första skoldan efter lovet. Saknade dock inte det. Men som tur var det onsdag och då har jag bara en lektion, engelska. Plus att vi bara läste i en bok hela lektionen och svara på några frågor. Sen efter de skulle vi äta och Emelie skulle äta med hennes kompis Sanna på hedbergska så jag földe med. Men när vi väl kom dit så hade Sanna redan ätit för att hon hade slutat tidigare. Och både Emelie och jag var hungriga men varken hon eller jag ville äta på hedbergska. Så ist gick vi tillbaka till åkersvik och åt där. Det var potatisbullar idag, mycket gott. Tycker att skolans potatisbullar är mycket godare än dom man får här hemma.
När vi hade käkat klart gick vi till checkers och mötte upp hennes pappa. För att vi skulle anmäla oss till handledar kusen. Finally! Det var på tiden att jag anmälde mig. Är fan 18år och har inte ens börjat övningskört. Men nu är det iaf gjort. Nu blire bara till att gå kursen och sen vänta på "intyget" sen sätta igång med körningen. Så se upp för här kommer jag. Kommer bli farligt när jag kommer ut i trafiken, haha.


Imorgon är det skola igen. Och då har jag bara två lektionen. Men ena (gastronomi) lektionen är över 3 timmar. Sen har jag två timmar hål och sen engelska. Så det kommer bli långtråkigt imorgon. Hatar egentligen torsdagar för att dom är så långa med jobbiga ämnen. Men gastronomi lektionen brukar ändå vara ganska lugn. Fast jag har skit mycket rest i de ämnet. Men men!

Nu ska jag kolla på gossip girl och sen förhoppningsvis plugga lite. Om jag orkar villsäga. Tjarå!

Update..

Hej! Tänkte att de var dags att skriva nått här.. Även om de inte har hänt nått speciellt. Vet inte om jag orkar skriva nått om nyår. Finns inget att säga. Förutom de jag redan sagt. Så vi skippar de.

Efter nyår tog jag det bara lungt. Tills söndag(igår) då vi skulle på middag på stekhuset. Farmor fyllde år så vi fira henne. Nästan hela släkten var där, kul att se alla igen. Det är så sällan jag träffar mina kusiner eftersom dom inte bor här. Men aa, det var mysig. Plus att man fick god mat;)

Måndag 5/1-09
Idag har jag absolut inte gjort något. Har varit ensam hemma hela dan. Så jag bara nörda hemma för mig själv. Det är så jädra skönt. Jag älskar att vara hemma själv. Slippa att alla pratar och skriker här hemma. Jag längtar tills jag skaffar en egen lägenhet. Kunna göra allt jag vill, utan att nån ska gnälla och skrika jämt. Men men, de lär nog inte hända inom dom närmaste åren. Har ju fan inte ens nått jobb:P Aja!
Sen nu ikväll så undrade tina om jag skulle med ut. Men jag kände inte alls för att dra till krogen ikväll. Kämpigt att bara lata sig en hel dag. Då man blir som tröttast. Får se om jag drar ut nått i helgen. Var grymt länge sen jag var ut nu. Även fast alla krogar suger här i sundsvall då. Men kan bara va skönt att ta en öl på Irish(cider för min del då;P) och bara umgås. Men aa det återstår att se.

Bye!

orkar inte...

Jag känner inte alls för att skriva nått egentligen. Borde skriva om nyår och så. Men har ingen lust alls. Kan säga att de var roligt till en viss början. Men sen blev det bara skit. Kvällen sluta med att jag spendera 12 slaget hemma. Och just nu har jag ett sort of nyårs löfte som jag tror varar förevigt. Inget jag vill/orkar vara med om igen. Thanks god I don't live by myself and thanks god for my aunt! Ähh. Nu får det vara nog för idag. Men känns som om jag borde skriva lite mer. Har ju faktiskt lova att jag skulle sköta bloggen bättre. Äh, blir nog mer imorgon eller så.

RSS 2.0