aggressioner



Jag känner att jag måste få ut mina aggressioner.
Fast helst inte här på bloggen. Kanske när jag känner för de.

....?

Skämtar du med mig?!
Jag vet inte längre vad jag ska säga.
De är tydligen jag som är felet i det här?

SKÄMTAR DU MED MIG?!

utgång

Jag och tina tänkte att de var värt att åka ner till stan och se om vi kunde komma in på petter. Så jag drog och mötte tina vid konsum, handla lite grejs. Sen gick vi ner till tina och förfesta lite. Sen vid 10 tiden åkte vi ner till stan. Vi gick till stadshuset och ställde oss i kön. När det är typ 3 personer före oss i kön så säger vakten, om ni inte är 20 så är det ingen idé att ni står här. Så det var bara att gå där ifrån. Så vi gick till irish men där var de inge roligt folk så vi gick vidare till harbit och tog en cider där. Gick tillbaka till irish senare och där stannade vi resten av kvällen. Hade kul ändå med tanken på att vi inte kom in på petter. Men som sagt han lär väl komma tillbaka nån gång framöver.


Och nu idag har jag inte gjort mycket. Suttit och kolla på tv hela dan. Har även hunnit med lite plugg. Ska snart gå och kolla på tv igen. Så vi hörs väl nått!


Petter ikväll på stadshuset & jag vill gå!



Nu blev de jobbigt. Sitter här och suktar efter Petter som är på stadshuset ikväll. Men jag är varken 20år eller har en biljett. Känns som jag kan göra vad som helst för en biljett nu. Jag vill så gärna gå, plus att de var hundra år sen jag var ut. Så de skulle bli kul de med. I värsta fall får man hoppas att han kommer igen nån gång i sommar. Men jag vill helst gå nu..Aja, hoppas nått mirakel uppstår!

trööööött



Tröööööött!
De är kämpigt att vara i ett kök och laga mat hela dan.



Haha, de var allt jag hade att skriva.

snö..?

Förresten jag tar tillbaka det där med att våren är här. Säger så här ist, vintern är tillbaka. Grymt less man blir när man ser att det snöar efter flera dagar med plus grader och ingen snö på vägen. Näe nu är det ist flera decimeter snö på marken :(. Jag som hade värsta vårkänslan. Och så kommer snön tilbaka. De är inte skoj.
Lite mer tråkigheter... Jag fick ännu ett ig på trafikanten. Jävla skit, tre av fyra prov har jag fått ig på. Asså vad är det med mig? Visst, jag pluggar inte tillräckligt. Men de är så jädra många sidor man ska läsa. Sen kanske man tycker att de borde vara enkelt och om man tänker logiskt att man ska klara de. Men tydligen inte. Eller så är det jag som är dum i huvudet....aa, det är nog de.

Aja, det roligaste just nu är väl att jag har köpt en ny mobil..?!haha. Ni såg den i förra inlägget. Riktig lurig mobil dedär. Jag begriper mig  inte riktigt på den än. Lite små jobbigt med touch screen nu så här i början. Men man vänjer sig nog efter ett tag...Ehh.. aaa.. Just ja, sov morgon imorgon till 20 i 2.. Något skönt det ska bli... aa sen var de nog inge mer..

Tråkigt inlägg idag eller vad. Har inget att skriva, sen är jag bara grinig så de är nog bäst jag slutar nu..

Tack o hej!

Rosa mobil



För jag har en rosa mobil, en rosa mobil, en rosa mobil ;) haha
En samsung touchwiz

minus / plus

Minus


- Det går fortfarande skit i skolan.
- Har ont i magen.
- Värktabletter vill inte hjälpa.
- Alla bara försvinner.
- Morfar ligger på sjukhuset.


Plus


- Våren är här.
- Jag har äntligen börjat övningsköra.



Tack & Hej!


bläää...



Varför blir det alltid så här?
Jag orkar inte bry mig längre. This is the end!

Bloggdesign


Måste tacka för den fina designen som emelie har gjort åt mig. Hon har ju lärt sig nu hur man gör. Så hon fick äran att göra min:)


Här hittar ni henne: www.ecsn.blogg.se

Michael Ealy

Är det bara jag som är förälskad i Michael Ealy? Han som är med i Beyonce's nya låt halo. Asså kolla in ögonen. De är som att kolla på en söt liten valp. Ja menar, hans ögon är att dö för. Sen är han ju snygg också. Alltid ett plus. Haha
Kolla in Beyonce's nya låt halo. Där är han ännu snyggare.



watch out!

Hallå! Idag är det sista dagen på lovet. Känns inte bra med tanken på att jag hade bestämt mig för att plugga på lovet. Vilket jag inte har gjort. Eftersom jag ligger efter med så mycket tyckte jag de var lägligt med ett lov. Så jag kunde komma ikapp. Men de funkade tydligen inte. Så nu sitter jag här på en fredag kväll och grubblar över skolan:/ Fan. Ibland blir jag så jävla less på mig själv när jag är så här lat. Fan, fel att bara sätta sig och plugga eller?! Men nu måste jag verkligen skärpa mig. Annars kommer jag få massa jävla ig. Och de är det sista jag vill. Så imorgon eller på söndag ska jag ha en plugg dag. Och då innebär de att hela dan ska gå till att plugga. Fast  tanken skrämmer mig så måste jag. Aja, till något roligare..

För några veckor sen så gick jag och pappa den där kursen för övningskörning. Och bara för någon dag sedan fick vi hem papperna om att jag nu får övningsköra:D Så idag åkte pappa och köpte en övningskörnings skylt. Så nu blir de hårdträning här. Pappa har tänkt att jag ska ta körkortet till sommarn?! För att jag går ju trafikantutbildning på skolan. För att jag ska slippa köpa teoripaketet. Så tänkte jag hinna med att göra teoriprovet nån gång efter skolan. Så att jag kommer ihåg allt:P Det skrämmer mig. De är ju inte långt till sommar är här. Så då måste jag typ köra varje dag ju för att lära mig nått:O Vet inte hur jag ska hinna med det och skolan? Någon som kan förklara det för mig? ojoj. Men det löser sig nog. Sen vet jag inte vilket paket jag ska köpa.. Pappa vill att jag ska köpa den med 10 körlektioner. Visst, får ju mer träning då. Men jag hade tänkt att köra så mycket som jag kan med pappa. Och köpa det lilla paketet med 5 körlektioner. Men aa det får vi se.
En sak vet jag iaf. Det är dags att akta sig i trafiken för nu är jag ute och kör på vägarna :P


Nu ska jag ta lite nybakad kladdkaka och kolla på america´s best dance crew.

Förortsslang

Tjena mittbena!  Kom nyss hem från stan. Jag , emelie & sanna skulle jobba på svenskan så vi satt oss på biblioteket. Vi hade tänkt att vi skulle hinna göra klart arbetet idag. Egentligen skulle de vara klar förra veckan. Bättre sent än aldrig:P. Aja. Däremot kom vi ingen vart idag heller. Trodde dom skulle ha mycket fakta om olika dialkter på biblan. Men tydligen inte. Istället hitta jag en bok om förortsslang. Haha, den var skit rolig. De fanns en ord lista där med alla ord som man säger i "förorten". Hitta t.ex. bajsa på = skiter i. HAHA, det ska jag börja säga:P Även bajsa snett = lyssnar inte / struntar i. Och massa andra jätte konstiga ord och betydelser :Phahaha...
Jaja, blir nog att vi åker ner nån annan dag nu i veckan så vi får de gjort.

Har inget planerat ikväll. Blir nog att jag sitter här som vanligt:P Finns ändå inget att göra ju. Hatar sundsvall!
Håller på att ladda ner filmen Feel the noise, så jag hoppas på den blir klar snart så jag kan se den ikväll eller nått.
Näe, de var allt för idag...

RSS 2.0