personalfest



Hallå!

Hade det galet roligt på personalfesten igår. Jobbar med så härliga människor :). Kvällen började med förfest hos Anna i stan. Gick upp till Aveny där dom flesta redan var. Så satt oss ner och Jerry(chef) höll ett litet tal. Sen tryckte vi i oss massa julmat. Jag som inte gillar julmat åt kyckling ist ;P. Lite efterrätt på de sen var alla lagomt mätta. Lite snapsvisor och annat skoj blev det under middagen. Efter det blev de buzz. Vilket jag är urdålig på så försökte hålla mig på sidan :P.. Resten av kvällen bestog av att dricka. Haha.. Alla blev bara fullare och fullare och jag försökte ta det lugnt. Kanske inte lyckades helt, men bättre än dom andra :P. Och så tog jag första vurpan där inne. Men jag lägger allt på Elin som skulle snurra runt mig. Och sen låg jag där, haha. Lite små kul. Försöker inbilla mig att de inte alls var pinsamt och ingen såg. Men så var inte fallet :P..
Vid 2 tiden åkte jag hem när alla drog ner till memento. Fick mig typ 5 timmar sömn, vilket behövdes. Fast jag var jävligt seg idag på jobbet. Lite bakis kanske, fast mest trött och seg. Haha, roligaste var att se chefen bakis idag.. haha..

Men nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen snart om jag orkar kliva upp ur sängen.. Ikväll blir det dragons vs LF. Ska bli spännande och kul :) Känns som evigheter sen sist jag gick på en match.

gårdagen..


Hallåhallå!

I fredags jobbade jag hela långa dan. Var något slut mot kvällen när man hade jobbat ca 16timmar. Så det var skönt att komma hem och bara slänga sig ner i sängen. Igår var det sista julbordet på jobbet. Lite tråkigt faktiskt, har varit kul att jobba på dom. Men aja, slutade efter 10 någon gång. Fixade mig lite snabbt på jobbet sen drog jag och mötte upp Alex och Marcus på gamla harbit. Vilket jag aldrig minns vad det heter nu:P Satt där ett tag sen drog vi bort till stads. Efter ett tag kom Sandra, Emelie och hennes kille. Det stängde 2 så jag hängde med Alex och Marcus till Allstar vilket jag ångrar;P Var där typ 20 min sen drog vi till kebab city och käkade lite. Åkte sedan hem. Blev en ganska skön kväll med mycket spring hit och dit;P..

Nu ska jag hoppa in i duschen sen göra mig klar för personalfest. Ska förfesta med några från jobbet innan så bäst att jag börjar göra mig klar nu.

Byebye!

Skooor..



Hej igen. Jag är bara tvungen att visa er mina nyinskaffade skor som jag har köpt inom dom närmaste veckorna.

Min(a) nya kärlek är dessa skor som jag köpte från nelly häromdan.

Dom är mycket snyggare i verkligheten. Och så blir jag så lång :) haha

Sen köpte jag ett par nya converse i svart, ett par nike skor som jag tänkte ha som arbetsskor och ett par boots från skopunkten. Så nu har det kommit några nykomligar till min skosamlig. Mer kommer det säkert snart;P Men ska försöka hålla tillbaka nu. Iaf till nästa år.. haha

jobb, jobb, jobb..


Hej!

Ja nu var det ett bra tag sen jag skrev och anledningen till de är att jag har jobbat väldigt mycket. Ibland inte varit ledig ens en dag på en vecka. Ibland någon dag ledig och någon dag dubbelpass.. Men de blir fint med pengar sen. Tappat väldigt mycket på fritiden med vänner och coachandet. Inte träffat Sandra på mer än två veckor. Och de är länge för oss ;P. Försöker ju alltid träffas minst en gång i veckan eller mer. Men nu har de inte blivit något. Men som tur fick jag träffa henne i söndags på middag :).. Blive att man har missat nån dragons match. Lite tråkigt eftersom de är det man ser fram emot på veckorna;P .. Men på måndag är det match och då ska jag gå. Jobbar bara dag då..

Denna vecka skulle jag egentligen vara ledig tills på fredag. Vilket jag hade sett fram emot lite faktiskt. Men så ringde dom i söndags och fråga om jag kunde jobba på måndag. Och inte tänker jag säga nej. Så de blev jobb igår, och idag jobbade jag på konferenslunchen som jag inte gjort på typ 3 veckor. Sen imorgon blir det lite kvälls jobb. Och på torsdag är jag ledig. Ska bli skönt att vila upp sig lite inför helgen då jag jobbar hela fredgen och då menar jag hela. Börjar kl 7 och slutar nån gång vid 12 tiden på kvälla. Sen kvällsjobb på lördag med ev. utgång. Men det får vi se. Och på söndag har vi personalfest. Dock jobbar jag på måndag så de blir en tidig kväll. Men det ska bli kul.

Men jag vet bara inte när jag ska hinna köpa julklappar. Tur att jag inte har så många att köpa. Men de blir tight.

Ska försöka uppdatera när jag väl kan och har ork ;P

RSS 2.0