Oskar Linnros



Ikväll är det Oskar Linnros som gäller!! Riktigt bra är de.. Dock ska jag upp och jobba imorgon kl 6. Det är väl inte så speciellt kul. Blir nog inte så mycket sömn, får ta en liten power nap när jag kommer hem inatt. Och sova när jag kommer hem från jobbet helt enkelt. Jobbade ju frukost under hela gatufesten så då ska jag väl klara de här också ;P..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig. Får se vart det bär av innan Linnros, troligtvis till Emelie.
Tack och hej för mig nu!


11/11-10



Hallåhallå!

Nu har jag jobbat klart för denna vecka.. Eller nejfan, jobbar ju på söndag också.. Aja, jobbar inget mer förens på söndag då;P.. Har rullat på bra alla dagar denna vecka. Förutom idag då, eller det gick väl bra. Men det var lite saker hit och dit som sket sig. Men inget stort som tur. Stämplade ut vid 3 tiden men jag och anna stannade kvar och lyssnade på när Perra(chef) föreläste. Det var ett gäng som hade alkoholhantering som individuellt val. Så även min gamla lärare var där. Kul att träffa på henne.. Pappa kom och hämtade mig sen kl 4, åkte då och hämtade mamma sedan emelie. For hem och handla lite mat och sen hjälpte jag faktiskt till med maten idag ;).. Ganska ovanligt för att vara mig. Men måste väl bli självständig någon gång;P..  Ikväll blir det lite serie tittandes och morot o dipp.

Imorgon är jag ledig så ska bara ta det lugnt. Sedan på kvällen är det dragons :). Kanske utgång, men det får vi se då. Sen på lördag är det Oskar Linnros, fan vad härligt ;D.. Är alltid roligare när det är live akter på krogen. Men ska upp och jobba frukost på söndag så det blir nog ganska lugnt för mig.
Så ser väl min helg ut.

Ska ta och kolla på 90210 nu och sedan blir det nog paradise.


Kolla in detta, syster min visade nyss det för mig. Haha, jag undrar om hon är seriös eller inte..


..


Hallåhallå! Nu var det ett tag sedan jag skrev ett vettigt inlägg här. Inte för att de jag bruka skriva om är vettigt. Men skitsamma..

Har väl egentligen inte hänt så mycket sedan jag skrev sist. Jobbat, vilat, jobbat, vilat, utgång, jobbat och vilat. haha.. Näe precis, jag har inget vettigt att skriva.

Dock en liten rolig sak ikväll på jobbet. Det var en liten kändis som åt där. Hans Fahlén hade under dagen föreläst för ABB som käkade där ikväll.. Haha, ja vet. Inte så kul, men inte varje dag man ser en tv kändis i lilla Sundsvall ;)


Tänkte nog ta och sova snart. Ska med pappa imorgon och köpa present åt mami som fyller år på lördag. Är jag dum om jag inte är helt säker på hur gammal hon blir? haha.. Sen på kvällen ska jag till Sandra och äta middag och umgås med henne. Sen blir det domarkurs hela helgen. Vilket jag inte längtar till, orkar verkligen inte gå. Men vad kan man gö, måste ju gå satt.

Lonely..

..................................


Sådär känner jag mig just nu. Finns saker jag stör mig på just nu. Vet inte vad det är. Kanske jag som är felet också. Vilket de säkert ofta är. Näe jag vet inte. Har bara en sådan där period då man känner sig nere, och det inte riktigt finns någon där. Kanske inte den man önska. Aja, slut på sad face här.
Fokusera på jobbet ist och ta vara på dom som verkligen finns där..

RSS 2.0